Texas Mostek
Texas mostek może być tylko Żydowskie przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 302 kalorie, 39g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 2,46 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 25 minut. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać chili w proszku, pieprz, brązowy cukier, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. To będzie hit w Twoim Chanuka wydarzenie. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wędzone, przyprawy przetarte, Texas-Style mostek na Texas tosty, Texas Mostek, oraz Texas Mostek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: 6 filiżanek zrębków hickory, moczonych w wodzie przez 30 minut
Dokładnie spłukać mostek pod zimną wodą i osuszyć ręcznikami papierowymi. W małej misce, wymieszać przyprawy domu, chili w proszku, brązowy cukier, cebula w proszku, oregano i cayenne. Rub mostek z rub ze wszystkich stron.
Postępuj zgodnie ze wskazówkami na grilla / palacza do pośredniego grillowania.
Namoczone wióry umieść w pudełku na wióry lub zrób torebkę z folią aluminiową na wióry, a następnie umieść torebkę bezpośrednio na węglu.
Umieść tłuszcz mostek do góry w dużej jednorazowej aluminiowej patelni i umieść na środku rusztu i przykryj grill.
Powoli grillować mostek do miękkości i natychmiastowy odczyt termometr włożony w środku mięsa odczytuje około 190 stopni F, około 6 godzin.
Dodaj węgle i zrębki w razie potrzeby, aby utrzymać stałą temperaturę.
Przenieść mostek do deski do krojenia, aby odpocząć przez około 10 minut. Pokroić mostek na ziarno i podawać.
Składniki wymieszać i przechowywać w szczelnym pojemniku do 6 miesięcy.