Texas Chili Plastry Wołowiny
Przepis Texas Chili plastry wołowiny jest gotowy w około 3 godziny i 5 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja zawiera 298 kalorii, 36g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy cukier, mięso tenderizer, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby użyć białego destylowanego octu, można śledzić to danie główne z Mini Strawberry Pavlovas jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest idealny do Super Bowl. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%. Spróbuj Texas Beef Mostek Chili, Nasze Ulubione Texas Beef Chili, oraz 5th Annual Chili Contest: wpis # 1-Texas-Style Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mięso posypać zmiękczaczem do mięsa.
Umieść w płytkim szklanym naczyniu do pieczenia wystarczająco dużym, aby pomieścić mięso.
Wymieszać cebulę, czosnek, ocet, olej, sos Worcestershire, i chili w proszku, i zalać stek. Marynować przez 2 lub więcej godzin w lodówce.
Rozgrzej grill na średnim i niskim ogniu.
Przelej stek do grilla, zastrzegając marynatę. Gotować, pod przykryciem, przez 30 do 40 minut, lub do pożądanego stopnia doneness, obracając raz. Pozwól stekowi odpocząć na kilka minut od ognia.
Podczas gotowania mięsa przygotuj sos.
Połącz marynatę reserved, sos pomidorowy, plastry cytryny, brązowy cukier, musztarda w proszku i ostry sos w średnim rondlu. Dusić przez 10 minut na średnim małym ogniu.
Pokroić mięso w poprzek ziarna. Łyżka sosu nad stekiem, i podawać.