Texas Chili Plastry Wołowiny

Texas Chili Plastry Wołowiny
Przepis Texas Chili plastry wołowiny jest gotowy w około 3 godziny i 5 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja zawiera 298 kalorii, 36g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy cukier, mięso tenderizer, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby użyć białego destylowanego octu, można śledzić to danie główne z Mini Strawberry Pavlovas jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest idealny do Super Bowl. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%. Spróbuj Texas Beef Mostek Chili, Nasze Ulubione Texas Beef Chili, oraz 5th Annual Chili Contest: wpis # 1-Texas-Style Chili dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mięso posypać zmiękczaczem do mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Meat TenderizerMeat Tenderizer
2
Umieść w płytkim szklanym naczyniu do pieczenia wystarczająco dużym, aby pomieścić mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
3
Wymieszać cebulę, czosnek, ocet, olej, sos Worcestershire, i chili w proszku, i zalać stek. Marynować przez 2 lub więcej godzin w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Chili W ProszkuChili W Proszku
OcetOcet
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
StekStek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
4
Rozgrzej grill na średnim i niskim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Szczotka ruszt z olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
6
Przelej stek do grilla, zastrzegając marynatę. Gotować, pod przykryciem, przez 30 do 40 minut, lub do pożądanego stopnia doneness, obracając raz. Pozwól stekowi odpocząć na kilka minut od ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Podczas gotowania mięsa przygotuj sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
MięsoMięso
8
Połącz marynatę reserved, sos pomidorowy, plastry cytryny, brązowy cukier, musztarda w proszku i ostry sos w średnim rondlu. Dusić przez 10 minut na średnim małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Sos PomidorowySos Pomidorowy
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Ostry SosOstry Sos
MarynataMarynata
CytrynaCytryna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
9
Pokroić mięso w poprzek ziarna. Łyżka sosu nad stekiem, i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
StekStek
MięsoMięso
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 5 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia39
Magazyn