Texas Beef Mostek Chili
Texas Chili mostek wołowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 823 kalorie, 58g białka, oraz 40 g tłuszczu. Na 5,51 zł za porcję, ten przepis okładki 55% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz nasiona kminku, awokado, grubą sól koszerną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć piwo, można śledzić to danie główne z Guinness, Whiskey & Irish Cream Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 87%, co jest super. Spróbuj Texas Beef Mostek Chili, Texas-Style Chili z mostkiem, oraz Texas BBQ Beef Mostek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić chiles w średniej misce.
Pourenough wrzącej wody na pokrycie. Moczyć chiles zmiękczyć, co najmniej 30 minut andup do 4 godzin.
Rozgrzej piekarnik do 177°. podsmaż boczek w dużym garnku odpornym na działanie pieca na średnim ogniu, aż zacznie brązowieć.
Dodatki. Zmniejszyć ogień do medium; przykryć iCook do miękkości, około 5 minut.
Posypać grubą solą i pieprzem.
Dodaj do garnka; wymieszać do herbu. Odstawić.
Odcedzić chiles, rezerwując moczenie cieczy.
Umieścić chiles w blenderze.
Dodaj 1 szklankę moczenia płyn, czosnek, chili w proszku, nasiona kminku, oregano, kolendra, i 1 1/2 łyżeczki soli chrupkiej; zmiksuj na puree, dodając więcej płynu do smażenia o 1/4 garści, jeśli jest bardzo gęsty.
Wlać puree na mostek w garnku.
Dodaćpomidory z sokami, piwem, zielonymi chiles i łodyg kolendry. Wymieszać, aby równomiernie pokryć.
Przynieś chili na wolnym ogniu. Przykryć i umieścić w piekarniku. Gotować 2 godziny. Uncover i cookuntil wołowina jest prawie delikatna, około 1 godziny.
Dodać squash; wymieszać, aby płaszcz. Pieczeń i Kabaczek są delikatne, dodając więcej płynu do namaczania w razie potrzeby, aby zachować mięso, o 45 minut dłużej. Przyprawy do smaku z solą i pieprzem. Tilt potand łyżka od wszelkich tłuszczu z powierzchni sauce.DO naprzód: może być wykonany 2 dni do przodu.Chłodny 1 godzina. Chill uncovered unto cold, then cover and keep chilled.
Zestaw ozdabia nierozłączne naczynia. Rozgrzej chili na małym ogniu. Chochle chili do misek i podawać.* Dostępne w wielu supermarketach oraz w specjalnych sklepach spożywczych i na rynkach łacińskich.