Tex-Mex muszle i ser

Tex-Mex muszle i ser
Muszle Tex-Mex i ser mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis służy 6 i kosztuje 1,73 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 327 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory z puszki, wodę, ser cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Hamburgery Tex-Mex, Kremowa Sałatka Makaronowa Tex-Mex, oraz Tex-Mex Posiekana Sałatka Z Kurczaka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Brązowe mięso na patelni nonstick; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Wymieszać w skorupkach, pomidorach i wodzie. Doprowadzić do wrzenia; przykryć. Dusić na średnim i małym ogniu 15 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
3
Dodać sos serowy; mieszać aż do wymieszania. Wierzch z rozdrobnionym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Nutą Philadelphia®, PodzieloneZ Nutą Philadelphia®, Podzielone
Sos SerowySos Serowy
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Magazyn