Tex mex czerwona fasola i ryż
Tex mex czerwona fasola i ryż może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 234 kalorie, 7G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowo-zachodniej. Mieszanka oleju roślinnego, fasoli, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Hamburgery Tex-Mex, Tex-Mex Posiekana Sałatka Z Kurczaka, oraz Kremowa Sałatka Makaronowa Tex-Mex dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym rondlu zagotować wodę.
Dodać ryż, przykryć i dusić 20 minut, mieszając od czasu do czasu.
Kiedy ryż jest gotowy, wyjąć go z góry pieca. Na średniej patelni na średnim ogniu dodać olej i boczek i gotować 3 protokół do ostrych krawędzi boczku.
Dodać cebulę i gotować 3 protokół do zmiękczenia.
Dodać fasolę do rozgrzania, następnie wymieszać ugotowany ryż. Doprawić ryż i fasolę sosem cayenne, solą i pieprzem, do smaku.
Podawać ryż i fasolę z patelni.