Tex-mex Calzones (od numeru z marca 2009 Cooking Light Ma

Tex-mex Calzones (od numeru z marca 2009 Cooking Light Ma
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc wypróbuj Tex-mex Calzones (od numeru Cooking Light Man z marca 2009 roku. Na 3,47 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 517 kalorii, 35g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz mielony kminek, sól, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 19 minut. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest dobre. Spróbuj Brokuły i rosół z makaronem (cooking Light, marzec 2009), Truskawkowe Ciasto Warstwowe Z Maja 2009 Cooking Light, oraz Hamburgery Tex-Mex dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Można spróbować Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 62 dolarów za butelkę.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Intensywna rubinowa czerwień. Mocny i bogaty w pikantne i balsamiczne nuty, a następnie aromaty owoców czerwonych jagód. Delikatne, eleganckie taniny zachwycają podniebienie zapowiadając przyjemny i długi posmak.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W19 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia12
Magazyn