Tex - mex burger
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne,więc wypróbuj hamburgera Tex-Mex. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 561 kalorii, 37g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na $3.4 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z BBC Good Food wymaga mielonego indyka, cebuli, pomidora i sera monterey jack. 34 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest solidne. Tex - Mex Burger, Tex-Mex Burger z majonezem Cajun, oraz Majonez Tex-Mex są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Wymieszać mielone z cebulą, pieprzem cayenne i oregano. Dobrze przyprawić, uformować na 4 paszteciki i schłodzić przez 30 minut.
Piekarnik nagrzewany do 200C / 180C wentylator / Gaz
Gotować hamburgery przez 15 minut lub do czasu zrobić do własnych upodobań, przewracając w połowie.
Podawać w bułkach z serem, pomidorem i awokado.
Polecane wino: Malbec, Merlot, Zinfandel
Malbec, Merlot i Zinfandel są świetnym wyborem do burgerów. Merlot będzie idealnie pasował do klasycznego burgera ze standardowymi dodatkami. Odważniejsze dodatki wymagają odważniejszych win, takich jak malbec lub pieprzny zinfandel. Możesz spróbować Susana Balbo Nosotros Single Vineyard Nomade Malbec. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 109 dolarów za butelkę.
![Susana Balbo Nosotros Single Vineyard Nomade Malbec]()
Susana Balbo Nosotros Single Vineyard Nomade Malbec
Nieprzezroczysty fioletowy kolor powłoki szklanej, ma intrygujący nos Tasty oak, mineral, lukrecja, lawenda, egzotyczne przyprawy i różne czarne owoce. Gęsty, bogaty i zmysłowy na podniebieniu, jest to pełne piękno. Parowanie: dobrze pasuje do grillowanych lub pieczonych mięs, takich jak wołowina lub jagnięcina, przepiórki nadziewane kiełbasą lub inne wspaniałe połączenie mięsa, które możesz wymarzyć.