Terryna Truskawkowo-Rabarbarowa

Terryna Truskawkowo-Rabarbarowa
Truskawkowa Terryna Rabarbarowa zajmuje mniej więcej około 45 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy, bezmleczny, lacto ovo wegetariański i przyjazny dla fodmap przepis służy 8 i kosztuje 99 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 105 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 56 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, wodę, skórkę pomarańczową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular wynik z 0%. Podobne przepisy to Terrina rabarbarowa z sosem malinowym, Ciasto truskawkowo-rabarbarowe jogurtowe z sosem truskawkowo-rabarbarowym rumowym, oraz Strawberry Ginger Ale Terrine.

Instrukcje

1
Ugotować rabarbar: w średnim rondlu zagotować 2 szklanki wody, skórkę pomarańczową i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Dodać sok z cytryny i kawałki rabarbaru. Przynieś na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
3
Niech gotować przez około 4 protokół, aż rabarbar jest po prostu miękkie, ale nie rozpada.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
4
Zdjąć patelnię z ognia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Zmiękcz żelatynę: gdy rabarbar się gotuje, włóż 1 szklankę zimnej wody do małej miseczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Wlać żelatynę z opakowań nad wodą. Wymieszaj, aby upewnić się, że cały proszek żelatyny jest mokry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
7
Odstawić na około minutę.
8
Połącz mieszankę wody żelatynowej i rabarbaru: 
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
9
Włożyć wodę żelatynową do mieszaniny cukru rabarbarowego. Powoli mieszaj, aby nie rozbić rabarbaru, ale aby upewnić się, że zmiękczona żelatyna jest całkowicie rozpuszczona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
1
Wlać mieszaninę do dwóch patelni bochenkowych, równomiernie podzielonych lub jednego dużego naczynia żaroodpornego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, PodzieloneCiasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
2
Dodaj truskawki do patelni, delikatnie rozprowadzając je między kawałkami rabarbaru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Patyczki Do Maczania PrecliPatyczki Do Maczania Precli
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
3
Chill: przykryć folią i schłodzić przez 6 godzin lub przez noc, aż do uzyskania jędrności.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
4
Un-mold: napełnij dużą miskę lub miskę bardzo ciepłą wodą. Zanurz dno jednej z patelni do bochenka w wodzie i policz dziesięć sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, PodzieloneCiasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Wyjmij z wody i uruchom tępy nóż wzdłuż krawędzi patelni, aby przerwać ssanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Umieść talerz do góry nogami nad patelnią i delikatnie obróć patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Być może będziesz musiał trochę stuknąć, aby uwolnić terrinę z formy. Jeśli jest uparty, umieść go z powrotem w ciepłej wodzie na kilka sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Magazyn