Teriyaki-Żeberka Wieprzowe Szkliwione

Teriyaki-Żeberka Wieprzowe Szkliwione
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 166 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.87 za porcję. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Udaj się do sklepu i odebrać ketchup, nasiona sezamu, zielona cebula, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Żeberka Sweet Temptation: Tamaryndowca-Szkliwione Żeberka Zapasowe, Sezam Teriyaki / Miód Szkliwione Żeberka Wieprzowe, oraz Żeberka Zapasowe Oszklone Rumem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wymieszać sól i pieprz w małej misce z proszku pięć przypraw. Rozetrzyj część mieszaniny na żebrach, a następnie przechowuj Pozostałe pocierać w hermetycznym pojemniku do innego użycia. Ułóż żeberka w jednej warstwie na patelni i powoli piecz przez 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Aby Teriyaki glazury: w garnku, połączyć sos sojowy, sok grejpfrutowy, sos hoisin, ketchup, ocet winny ryżowy, chile, czosnek, i imbir na średnim ogniu. Doprowadzić do powolnego gotowania na wolnym ogniu i gotować, mieszając, aż zgęstnieje, o 20 protokół. Rezerwy 1 szklanka Teriyaki glazury w małej misce i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego
1 Czerwony Grejpfrut, Bez Pestek, Przekrojony Na Pół1 Czerwony Grejpfrut, Bez Pestek, Przekrojony Na Pół
4 Uncje Groszku śnieżnego, Przyciętego I Przekrojonego Na Pół4 Uncje Groszku śnieżnego, Przyciętego I Przekrojonego Na Pół
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
W ciągu ostatnich 30 minut gotowania, podlać żeberka polewą Teriyaki. Po ich zakończeniu mięso zacznie odciągać się od kości. Tuż przed jesteś gotowy do jedzenia, baste żeberka z Teriyaki glazury ponownie i trzymać je pod brojlerem przez 5 do 8 minut, aby żeberka ładny chrupiący brązowy. Oddziel żebra tasakiem lub ostrym nożem, przecinając co drugie żebro, aby uzyskać 2 kości na sztukę. Ułóż je na talerzu i wylej na zarezerwowaną glazurę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grubo Posiekanej świeżej Kolendry I/lub Mięty1/2 Szklanki Grubo Posiekanej świeżej Kolendry I/lub Mięty
żeberka Zapasoweżeberka Zapasowe
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
CleaverCleaver
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
5
Posypać sezamem i posiekaną kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Uncji Posiekanej Szczypiorku5 Uncji Posiekanej Szczypiorku
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia24
Magazyn