Tequila-Lime-Coconut Macaroon Batony
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc wypróbuj Tequila-Lime-Coconut Macaroon Bars. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 736 kalorii, 9g białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać kokosa, sok z limonki, cukier, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Batony Makaronowe Cytrynowo-Limonkowe, Key Lime Pie with Coconut Macaroon Crust, oraz Kokosowe Batoniki Makaroniowe.
Instrukcje
Dolna linia i boki 13 - x 9-calowej patelni z wytrzymałą folią aluminiową, pozwalającą na rozciąganie 2 cali na boki; lekko nasmaruj folię.
Wymieszać razem 1 3/4 szklanki mąki i 1/2 szklanki cukru.
Pokroić na maśle blenderem lub widelcem do kruchości. Docisnąć masę na dno przygotowanej patelni.
Piec w 350 przez 20 do 23 protokół lub do lekko rumiane.
W międzyczasie, ubijać jajka w średniej misce, aż będzie gładka; ubijać w kokosie, kolejne 3 składniki, a pozostałe 1 1/2 szklanki cukru. Wymieszać proszek do pieczenia, sól i pozostałą 1/4 szklanki mąki; ubić do masy jajecznej.
Piec w temperaturze 350 przez 25 minut lub do momentu napełnienia.
Ostudzić 1 godzinę na stojaku z drutu. Podnieś z patelni, używając boków foliowych jako uchwytów.
Zdjąć folię i pokroić w paski.
Dekorować, w razie potrzeby.