Tea Cake Sandwich Cookies
Tea Cake Sandwich Cookies może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swój repertuar deserowy. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 32. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 144 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, dekoracje, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 5 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Tea Cake Sandwich Cookies, Ciasto Mix Ciasteczka Kanapkowe, oraz Ciasto Marchewkowe Ciasteczka Kanapkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mąkę i sól ubić w średniej misce, aby dobrze wymieszać. Za pomocą miksera elektrycznego, ubić masło i 2/3 szklanki cukru w dużej misce, aż puszyste. Ubić w mleku, skórce cytryny i ekstrakcie z wanilii.
Dodać mieszankę mąki i ubić do wymieszania. Zbierz ciasto w kulkę; podziel na pół. Spłaszczyć na dyski. Owinąć w plastik i schłodzić co najmniej 2 godziny. (Można dokonać 2 dni wcześniej. Przechowywać w lodówce.
Pozwól lekko zmiękczyć przed rozwałkowaniem.)
Rozwałkuj każdy krążek ciasta między arkuszami woskowanego papieru do prostokąta o wymiarach 14x11 cali, od czasu do czasu podnosząc woskowany papier, aby wygładzić zmarszczki. Ciasto przechowywać w lodówce na arkuszach do pieczenia, jeszcze między arkuszami papieru woskowanego, aż zimno i firmy, o 30 protokół.
Umieścić 1 kawałek ciasta na powierzchni roboczej. Odklej górny arkusz woskowanego papieru. Wciśnij delikatnie ten sam woskowany papier na ciasto. Przekręć ciasto (jeszcze między woskowanymi arkuszami papieru). Odkleić górny arkusz woskowanego papieru i wyrzucić. Używając 2 1/4-calowego okrągłego frezu i ciasta nadal na woskowanym dnie papieru, wyciąć ciasteczka. Używając 1-do 1 1/4-calowego okrągłego frezu, Wytnij środek z połowy ciastek. Zbierz centra ciasta i nadmiar ciasta wokół wycięcia; kształtować nadmiar ciasta na dysku i schłodzić. Wsuń woskowany papier z wycięciami na blachę do pieczenia i schłodź. Powtórz z pozostałym krążkiem ciasta, wycinając rundy, przecinając Centra z połowy rund, aby uzyskać górne pierścienie, a także zbierając i schładzając nadmiar ciasta.
Rozwałkuj nadmiar ciasta między arkuszami woskowanego papieru, tworząc więcej DNA ciastek i górnych pierścieni. Powtarzaj walcowanie i cięcie, aż całe ciasto zostanie użyte.
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 177°. Spryskaj 2 duże blachy do pieczenia sprayem zapobiegającym przywieraniu. Używając metalowej szpatułki do podnoszenia wycinanek z woskowanego papieru, przenieś DNA ciastek na 1 przygotowany arkusz, a górne pierścienie na drugi arkusz, rozstaw nieco od siebie (ciasteczka rozchodzą się bardzo mało).
Niektóre górne pierścienie posypać kolorowymi kryształkami cukru (lub pozostawić gładkie do dekoracji później).
Piec ciasteczka, 1 arkusz na raz, aż blady złoty, o 8 protokół. Fajne ciasteczka na blachach do pieczenia 5 minut.
Przenieś ciasteczka do stojaków; całkowicie fajne.
Ułóż DNA ciastek na powierzchni roboczej.
Rozprowadzić po 1 łyżeczce konfitury. Cukier puder przesiać na zwykłe ciastka lub udekorować lukrem i kryształkami cukru lub jadalnym brokatem. Nacisnąć 1 górny pierścień na każde przygotowane dno ciastka. (Ciasteczka mogą być wykonane 3 dni wcześniej. Przechowywać szczelnie między arkuszami woskowanego papieru w lodówce.)