Tatsoi Z Garam Masala

Tatsoi Z Garam Masala
Tatsoi z Garam Masala może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 50 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 171 kalorii, 2G białka, oraz 16G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. 3 osoby uznały ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka pieprzu, cukier, chile i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to garam masala, jak zrobić proszek garam masala w domu, Garam Masala, oraz Garam Masala.

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé są świetnym wyborem dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Weingut Durnberg Weinviertel Falkenstein Gruner Veltliner z oceną 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
Weingut Durnberg Weinviertel Falkenstein Gruner Veltliner
Weingut Durnberg Weinviertel Falkenstein Gruner Veltliner
Klasyka naszego regionu: świeże owoce jabłek, drobny biały pieprz i chłodne nuty mineralne. Pikantny i soczysty z dobrym przepływem picia. Polecany do typowej kuchni austriackiej oraz dań z ryb i drobiu.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W18 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn