Tater Tots

Tater Tots
Tater Tots może być tylko bezmleczne i lakto ovo Wegetariańskie przepis, którego szukałeś. Ta przystawka ma 57 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 40 i kosztuje 10 centów za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś przyprawioną sól, olej canolan, ziemniaki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1200 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 40 minut. Z łyżką wynik 77%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Słodki Tater Tater Tots, Kalafior Tater Tots, oraz Domowe Tater Tots.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Gotuj ziemniaki we wrzącej wodzie do miękkości. Następnie przetworz je za pomocą ricera lub młyna spożywczego lub zetrzyj widelcem, aby uzyskać bardziej grudkowatą konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ricer Do ZiemniakówRicer Do Ziemniaków
3
Dodaj mąkę, jajko, trochę przyprawionej soli i pieprzu i połącz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
4
Uformuj kulki, a następnie lekko spłaszcz w krążki.
5
Pozwól im całkowicie ostygnąć.
6
Rozgrzej trochę oleju rzepakowego na żeliwnej patelni i usmaż schłodzone maluchy na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Odcedź na ręczniku papierowym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
8
Możesz zamrozić maluchy po usmażeniu.
9
Wyjmij z zamrażarki, gdy ich potrzebujesz i podgrzej w piekarniku 400 stopni F przez 10 do 12 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W40 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia0
Magazyn