Tatar Z Tuńczyka W Sosie Czarno-Niebieskim

Tatar Z Tuńczyka W Sosie Czarno-Niebieskim
Tatar z tuńczyka w sosie czarno-niebieskim to bezmleczne i pescatariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 250 kalorii. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać sos sojowy, sól koszerna i pieprz, scallion, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest solidne. Spróbuj Czarny i niebieski kurczak-łączy w sobie zarówno czarne oliwki, jak i ser pleśniowy wraz z pierś bez kości bez skóry, Tatar Z Tuńczyka, oraz Tatar Z Tuńczyka dla podobnych receptur.

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Tuńczyk świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować Maddaleny Merlot. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 19 dolarów za butelkę.
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferuje aromaty dojrzałych owoców i przypraw dębowych z nutami wanilii i anyżu. Dojrzałe smaki owocowe to jasna śliwka i Malina. Owocowe smaki witają podniebienie, a miękkie taniny ramują świeżą konsystencję, która okrywa usta.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn