Tasty Tex-Mex Puree Ziemniaczane Piec
Smaczne Tex-Mex puree ziemniaczane piec może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 397 kalorii, 14g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Udaj się do sklepu i odebrać chiles, masło, ciepłe mleko, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Hamburgery Tex-Mex, Tex-Mex Posiekana Sałatka Z Kurczaka, oraz Kremowa Sałatka Makaronowa Tex-Mex dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki obrać; pokroić na 2-calowe kawałki. Przynieś ziemniaki, 2 łyżeczki. sól i woda do przykrycia do wrzenia w dużym piecu holenderskim na średnim ogniu; gotować 20 minut lub do miękkości.
Drenaż. Powrót ziemniaki do holenderskiego pieca, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować, mieszając od czasu do czasu, 3 do 5 minut lub aż ziemniaki są suche.
Tłucz ziemniaki masą ziemniaczaną do pożądanej konsystencji. Wymieszać z ciepłą maślanką, ciepłym mlekiem, roztopionym masłem, pieprzem i 1 łyżeczką. sól, mieszając tylko do wymieszania.
Wymieszać w zielone chiles, Pepper Jack ser, i kiełbasa chorizo, i łyżka mieszaniny do lekko nasmarowane 2 1/2-qt. naczynie do pieczenia lub 8 (10-oz .) ramekins.
Piec w temperaturze 350 przez 35 minut.