Tarty z masłem cytrynowym

Tarty z masłem cytrynowym
Lemon Butter Tarts wymaga około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 3 g białka , 10 g tłuszczu i łącznie 121 kalorii . Za 31 centów za porcję otrzymujesz deser dla 12 osób. Tylko kilka osób przygotowało ten przepis, a 5 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest on dostarczany przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę zgodną z FODMAP . Udaj się do sklepu i kup sok z cytryny, skorupki tart, żółtka jaj i kilka innych rzeczy, aby przygotować go dzisiaj. Biorąc wszystko pod uwagę, uznaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 0% . Ta ocena jest bardzo zła (ale nadal możliwa do poprawienia). Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Czekoladowe tarty kokosowe , Chavrie karmelizowane czerwone cebule i Tarty kokosowe z kremem z ciemnej czekolady .

Instrukcje

1
Rozpuść masło lub margarynę w rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodaj skórkę, sok z cytryny i 1 1/2 szklanki cukru. Ubij jajka i żółtka, aż zgęstnieją, i dodaj do mieszanki masła cytrynowego. Gotuj na małym ogniu, ciągle mieszając, aż zgęstnieje. Schłodź.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
3
Ubij 3 białka na sztywną pianę. Stopniowo dodawaj 1/4 szklanki cukru i ubijaj dalej, aż piana będzie sztywna i lśniąca. Napełnij upieczone skorupki tarty kremem cytrynowym i udekoruj bezą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tarta MuszelkiTarta Muszelki
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
4
Piec w temperaturze 175 stopni Celsjusza (350 stopni Fahrenheita), aż tarty nabiorą delikatnie brązowego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn