Tarty z kraba i karczocha

Tarty z kraba i karczocha
Tarty z kraba i karczocha to pescatarian przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 112 kalorii. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz skorupki tarty, serek, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 67%. Spróbuj Serowe Tarty Karczochowe, Tarty z karczochami i fetą, oraz Tarty Z Karczochami I Serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W misce połącz mięso krabowe, karczochy, czerwoną paprykę, ser śmietankowy, parmezan, zieloną cebulę, mąkę, czosnek w proszku i czarny pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karczochy SercaKarczochy Serca
ParmezanParmezan
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Zielona CebulaZielona Cebula
CrabmeatCrabmeat
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Łyżka mieszanki krabów równomiernie do skorupy tart.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tarta MuszelkiTarta Muszelki
CrabmeatCrabmeat
4
Umieścić wypełnione muszle na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Piec w nagrzanym piekarniku, aż tarta będzie złoty i nadzienie jest bulgotanie, 45 minut do 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Można spróbować Laguna Winery Russian River Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 29 dolarów za butelkę.
Laguna Winery Rosyjska Rzeka Chardonnay
Laguna Winery Rosyjska Rzeka Chardonnay
Położony w samym sercu Rosyjskiej doliny rzeki, Laguna Ranch Vineyard jest domem dla światowej klasy Chardonnay w ciągu ostatnich 30 lat. Winnica zawdzięcza swój długi sezon wegetacyjny chłodnej mgle, która spływa z Oceanu Spokojnego, dając naszym winogronom Chardonnay delikatną równowagę między rześką kwasowością a dojrzałymi smakami owoców. Elegancki wyraz swojej imiennej winnicy, Laguna Ranch Vineyard Chardonnay jest wyjątkowo dobrze zbalansowanym i luksusowym winem. Otwiera się nutami jabłka, gruszki, pigwy i mandarynki, oprawionymi słodkimi nutami azjatyckiej przyprawy. Dobrze wyważony i bogaty, ten Chardonnay ma wyraziste odczucia w ustach i warstwowe, utrzymujące się wykończenie.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia18
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn