Tarty winogronowe szkliwione w portach ze skórką z orzechów pekan
Port-Glazed tarty winogronowe z Pecan Crust może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 571 kalorii, 4G białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 2,39 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka cynamonu, winogron, galaretki winogronowej concord i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 75 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tarta gruszkowa szkliwiona z Rozmarynowo-kukurydzianą skórką, Mini tarty ze słodkich ziemniaków z Piernikową skórką i pieczoną pianką, oraz Sautéed winogron Napoleon Z Redukcją portu.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Pulsuj pekany z brązowym cukrem w robocie kuchennym, aż drobno zmielone (nie pozwól, aby stała się pastą).
Dodaj mąkę, masło, cynamon, imbir i sól i pulsuj, aż mieszanina zacznie tworzyć duże grudki. Podzielić mieszaninę między Patelnie tart i naciśnij równomiernie na dole iw górę strony z mąki palce. Schłodzić do firmy, o 30 minut.
Upiec skorupy tarty w dolnej trzeciej części piekarnika na złoty kolor, o 25 protokół.
Przenieś skorupy w patelniach do stojaków, aby całkowicie ostygły. Ostrożnie usuń boki patelni, utrzymując muszle na podstawie patelni.
Dusić Port i galaretkę, mieszając od czasu do czasu, aż zmniejszy się do około 1 1/2 szklanki, około 30 minut, następnie wymieszać sok z cytryny. Natychmiast wrzucić winogrona z 1 szklanką glazury w dużej misce, aż dobrze pokryte, a następnie kopiec w skorupach tart.
Tuż przed podaniem skropić tarty większą ilością glazury i podawać pozostałą część z boku.
* Skorupki tarty mogą być wykonane 2 dni wcześniej i przechowywane w patelniach, luźno przykrytych, w temperaturze pokojowej.
Usuń boki patelni tart przed napełnieniem.* Port glazury mogą być wykonane 2 dni wcześniej i schłodzone, pokryte. Podgrzać przed kontynuowaniem.* Tarty można montować 4 godziny wcześniej.