Tarty Maślane I
Tarty z masłem i może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 80 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 376 kalorii, 4G białka, oraz 22g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz destylowany ocet, rodzynki, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 17%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Tarty Maślane, Tarty Maślane, oraz Tarty maślane taty dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Smar 12 3-calowych tart patelni.
Rozwałkuj ciasto i dokładnie Dopasuj do natłuszczonych puszek. Odstawić.
W dużej misce ubić jajka, a następnie ubić brązowy cukier. Wymieszać z octem i ekstraktem z wanilii.
Dobrze wymieszać, następnie wymieszać z roztopionym masłem. Złożyć rodzynki lub daktyle i posiekane orzechy.
Ostrożnie wymieszać łyżką do tart muszli.
Umieść puszki na blachach do pieczenia.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 10 minut. Obniżyć temperaturę piekarnika do 350 stopni F (175 stopni C) i piec dodatkowe 25 do 30 minut, aż zestaw.