Tarty Jajeczne I
Tarty jajeczne mogę być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis zawiera 10 porcji z 339 kalorii, 7G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Za 42 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś odparowane mleko, cukier, budyń w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Z łyżką wynik 21%, to danie nie jest tak wybitne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Tarty Jajeczne, Tarty Jajeczne, oraz Tarty z kremem jajecznym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Masło śmietankowe i cukier cukierniczy.
Wymieszaj żółtko, mąkę i 2 łyżki odparowanego mleka.
Ciasto rozwałkować cienko i wyciąć krążki za pomocą karbowanego noża.
Umieść w foremkach do tart.
Wymieszaj w 1/5 szklanki odparowanego mleka, budyniu w proszku i białym occie. Rozpuść cukier we wrzącej wodzie i wlej do mieszanki kremowej.
Dobrze wymieszaj i odstaw, aby usunąć pęcherzyki powietrza.
Wlej krem jajeczny do upieczonych tartowych skorupek.
Piec przez 10 minut. Super.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Kremowa Sherry, Port i Moscato d ' Asti to świetny wybór na Tart. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "