Tartaletki z Brie i orzecha włoskiego
Tartaletki Brie i orzechowe to wegetariańska hor d ' oeuvre. Ten przepis serwuje 36 i kosztuje 29 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 115 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz orzechy włoskie, arkusze ciasta francuskiego, musztardę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. 9 osób ucieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Z łyżką wynik 26% to danie jest raczej złe. Spróbuj Tartaletki z Brie i orzecha włoskiego, Tartaletki z czerwonej cebuli i Brie, oraz Tartaletki Z Truskawkami Brie podobnych receptur.
Instrukcje
Rozmrażaj arkusz ciasta w temperaturze pokojowej przez 40 minut lub do momentu, gdy będzie łatwy w obsłudze.
Piekarnik rozgrzać do 400 stopni F.
Ciasto rozłożyć na lekko posypanej mąką powierzchni.
Zwiń arkusz na 14-calowy kwadrat.
Pokrój na 36 kwadratów (2 1/4 cala). Delikatnie naciśnij każdy kwadrat w każdej sekcji 3 (1 3/4-calowych) mini patelni do muffinów.
Ser pokroić na 36 kawałków o grubości około 1 x 1/2 cala. Wymieszaj orzechy włoskie, brązowy cukier i musztardę w małej filiżance. Łyżka około 1/4 łyżeczki mieszanki cukru Na spodzie każdego kwadratu ciasta. Na wierzch każdy kawałek sera.
Tartaletki piec 15 minut lub do złotego koloru.
Pozostaw do ostygnięcia przez 5 minut na stojaku z drutu.