Tartaletki truskawkowe wymagają około 1 godzina i 35 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 235 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz cytrynę, śmietanę, cukier puder i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do Dzień Matki. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 9%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Tartaletki Truskawkowe, Tartaletki Truskawkowe, oraz Strawberry Brie Tartlets.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wyposażenie specjalne: szpatułka offsetowa, podkładka silikonowa, blacha do pieczenia, mała puszka na muffinki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka Offsetowa
Blacha Do Pieczenia
Taca Na Muffinki
3
Umieść truskawki na płaskiej powierzchni i pokroić je, szeroko, w plastry grubości 1/4 cala. Plastry powinny być wystarczająco cienkie, aby lekko zginać się podczas ich cięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Truskawki
4
Za pomocą obieraczki do warzyw i lekkim dotykiem usuń skórkę z połowy cytryny. Spróbuj usunąć skórkę w małych kawałkach i pozostawić pestkę (białą część). Sok z cytryny i limonki i dodać je do miski wraz ze skórką, cukrem i truskawkami. Przykryć miskę i przechowywać w lodówce.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. W międzyczasie przesiać cukier puder i mąkę do średniej miski. Użyj rąk, aby przesunąć cukier i mąkę przez sitko, aby ułatwić. Wymieszać z roztopionym masłem i sokiem pomarańczowym. Wymieszać, aby zmiksować.
Odwróć blachę do pieczenia i połóż ją na płaskiej powierzchni. Pokryj go cienką warstwą nieprzywierającego sprayu jako dodatkowy środek ostrożności przed przyklejeniem. Łyżka obfite łyżeczki ciasta w pobliżu rogu arkusza i użyć małej szpatułki przesunięcie rozłożyć go cienko w mały, niedoskonały owal. Uważaj, aby pozostawić przestrzeń między każdym owalem, ponieważ będą się rozprzestrzeniać po upieczeniu. Powinieneś być w stanie zmieścić około 12 na tacy.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka Offsetowa
Blacha Do Pieczenia
7
Piec je w piekarniku, aż jasnobrązowy, o 5 do 8 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
8
Wyjmij tacę z piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
9
Umieść tacę za odwróconą puszkę na muffinki. Użyj szpatułki przesuniętej, aby podnieść muszle, 1 na 1, z tacy. Używając palców, połóż skorupę na dnie puszki muffin, naciskając w dół, aby utworzyć tartą skorupę. Boki pokrywają się lub są wyższe niż otwór muffinki. Twoim celem jest, aby skorupa tarta wypełnić z truskawkami. Powtórz z pozostałymi pociskami. Pozwól im ostygnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Truskawki
Muszle Makaronu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka Offsetowa
Taca Na Muffinki
10
Odcedzić płyn z truskawek i wlać do małej patelni. Zmniejszyć na średnim ogniu, aż stanie się syropowaty i gruby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
11
Wlać z powrotem na truskawki i wrzucić do blend. Wróć do lodówki, aby ponownie schłodzić. Gdy będziesz gotowy do podania, na dno każdej skorupki włóż małą łyżkę kwaśnej śmietany, a na wierzch polej truskawkami.