Tarta śmietankowa z dyni wymaga około 3 godziny i 10 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 393 kalorie, 5G białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.14 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz ciężką śmietanę, jajka, Serek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. z łyżką wynik 29%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Tarta Śmietankowa Z Dyni, Tarta orzechowo-orzechowa z bitą śmietaną, oraz Placki Dyniowe Z Serem Śmietankowym I Masłem.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 232°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieścić pie crust w 10-calowy tart patelni z wyjmowanym dnem, jak w polu na ciasto z jednym-Crust wypełnione. Naciśnij w dolnej i górnej części patelni. W razie potrzeby przyciąć krawędź. NIE KŁUĆ SKORUPY.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Smażone Krewetki, Obrane
3
W dużej misce ubić składniki nadzienia trzepaczką, aż dokładnie się połączą.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Wlać do patelni wyłożonej skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
5
Piec 20 minut. Obniżyć temperaturę piekarnika do 204°. w razie potrzeby przykryj krawędź skorupy paskami folii, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki
6
Piec 15 do 20 minut dłużej lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty. Całkowicie schłodzić na stojaku chłodzącym, około 1 godziny. Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę lub do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1 żółty Owocowy Roll-up
7
W średniej misce, beat twarogu z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż kremowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Dodać ubitą polewę i pudding z karmelu wymieszać; ubić na gładką i kremową masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Budyń Masełkowy Mix
Standardowa Miska Waflowa Z Około 50 Kaloriami
9
Rozłóż nadzienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
10
W schłodzonej małej misce, ubić 1/2 szklanki śmietany do ubijania, suchy pudding z białej czekolady wymieszać i wanilię z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż utworzą się sztywne szczyty. Napełnij torebkę ciasta mieszaniną śmietany; wymieszaj wokół krawędzi i środka ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Uncje Półsłodkiej Czekolady BAKER'S
Miniaturowe Wafle Waniliowe
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos