Tarta z zieloną fasolą, grzybami i karmelizowaną cebulą

Tarta z zieloną fasolą, grzybami i karmelizowaną cebulą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc spróbuj zielonej fasoli, grzybów i karmelizowanej tarty cebulowej. Ten przepis służy 8 i kosztuje 73 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 230 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 5726 smakoszy i kucharzy. Mieszanka grzybów, masło, fasola, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tarta z pieczarkami i karmelizowaną cebulą, Karmelizowana tarta z cebulą, cukinią, pomidorem i grzybami, oraz Tarta Z Zieloną Fasolką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać grzyby i cebulę i podsmażyć, aż grzyby karmelizować, o 10-15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodać czosnek i tymianek i saute aż pachnące, o minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
4
Dodaj wino, opłucz patelnię, doprawij solą i pieprzem do smaku, pozwól winu gotować i odstaw na bok.Fasolkę szparagową blanszować we wrzącej wodzie, aż stanie się jasnozielona i Al-Dente miękka, około 2-3 minut, zanurzyć w zimnej wodzie i odstawić do odsączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Ciasto francuskie rozwałkować na lekko posypanej mąką powierzchni, pokroić na pół i ułożyć fasolką szparagową, pieczarkami, szalotką i serem pleśniowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże ZiołaOpcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Ser Muenster, Przekrojony Na PółSer Muenster, Przekrojony Na Pół
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
6
Piec w rozgrzanym piekarniku 218°, aż ciasto francuskie będzie złociste, około 15-20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Muenster, Przekrojony Na PółSer Muenster, Przekrojony Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn