Tarta z zieloną fasolą, grzybami i karmelizowaną cebulą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc spróbuj zielonej fasoli, grzybów i karmelizowanej tarty cebulowej. Ten przepis służy 8 i kosztuje 73 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 230 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 5726 smakoszy i kucharzy. Mieszanka grzybów, masło, fasola, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tarta z pieczarkami i karmelizowaną cebulą, Karmelizowana tarta z cebulą, cukinią, pomidorem i grzybami, oraz Tarta Z Zieloną Fasolką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu.
Dodać grzyby i cebulę i podsmażyć, aż grzyby karmelizować, o 10-15 protokół.
Dodać czosnek i tymianek i saute aż pachnące, o minutę.
Dodaj wino, opłucz patelnię, doprawij solą i pieprzem do smaku, pozwól winu gotować i odstaw na bok.Fasolkę szparagową blanszować we wrzącej wodzie, aż stanie się jasnozielona i Al-Dente miękka, około 2-3 minut, zanurzyć w zimnej wodzie i odstawić do odsączenia.
Ciasto francuskie rozwałkować na lekko posypanej mąką powierzchni, pokroić na pół i ułożyć fasolką szparagową, pieczarkami, szalotką i serem pleśniowym.
Piec w rozgrzanym piekarniku 218°, aż ciasto francuskie będzie złociste, około 15-20 minut.