Tarta z wędzoną goudą i porem
Tarta z wędzonym Goudanem i porem wymaga z grubsza 55 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 242 kalorie. Ten przepis służy 8. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka szczypiorku, porów, świeżo i parmezanu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Naleśnik z porem z wędzoną goudą, Pikantny Naleśnik Z Porem Z Wędzoną Goudą, oraz Tarta z dzikim porem i podwójnym wędzonym boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto francuskie na prostokąt o wymiarach 13 cali na 10 cali i przenieś na wyłożoną pergaminem blachę do pieczenia. Ciasto nakłuć widelcem i roztrzepać porem i obydwoma serami.
Posypać szczyptą soli koszernej i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Piec, aż ciasto będzie głęboki złoty kolor i pory będą miękkie, 25 do 30 protokół. Ostudzić przez 10 minut.
Udekorować posiekanym szczypiorkiem, pokroić na 16 lub 24 kawałki i podawać.