Tarta z twarogiem cytrynowym z oliwą z oliwek
Tarta z twarogiem cytrynowym z oliwą z oliwek może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 348 kalorii, 4G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Udaj się do sklepu i odbierz granulowany cukier, jajka plus żółtka, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Meyer ciasto z cytryną i oliwą z oliwek z twarogiem cytrynowym, Oliwa Z Oliwek Lemon Curd, oraz Tort oliwkowy z twarogiem cytrynowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218° z półką w środku.
Migdały Pulse z mąką, cukrem i solą morską do drobnego proszku w robocie kuchennym.
Dodać masło i pulsować, aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek z kilkoma małymi (mniej więcej wielkości grochu) grudkami masła.
Dodać żółtko i olej i pulsować, aż tylko włączone i bardzo miękkie ciasto utworzy.
Rozprowadzić ciasto równomiernie na dolnej i górnej stronie patelni za pomocą przesuniętej szpatułki. Schłodzić do firmy, o 30 minut.
Piec powłoki aż złoty kolor na całym, o 13 protokół.
Przenieść do stojaka do całkowitego ostygnięcia, około 30 minut.
Zetrzyj tyle skórki z cytryn, aby odmierzyć 1 łyżkę stołową, a następnie wyciśnij 3/4 szklanki soku z cytryn.
W średnim rondlu ubić skórkę z cytryny i sok, cukier, skrobię kukurydzianą, całe jajka i żółtka i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, stale ubijając. Gotować, ubijając, 2 minuty.
Zdjąć z ognia i ubić w maśle i oleju, aż będzie gładka.
Wlać twaróg cytrynowy do ostudzonej skorupki i schłodzić, aż Zestaw, co najmniej 2 godziny.
* Tart powłoki mogą być wykonane 1 dzień wcześniej i przechowywane, luźno pokryte, w temperaturze pokojowej.•* Zmontowana tarta może być schłodzona do 4 godzin.