Tarta z twarogiem cytrynowym z oliwą z oliwek

Tarta z twarogiem cytrynowym z oliwą z oliwek
Tarta z twarogiem cytrynowym z oliwą z oliwek może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 348 kalorii, 4G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Udaj się do sklepu i odbierz granulowany cukier, jajka plus żółtka, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Meyer ciasto z cytryną i oliwą z oliwek z twarogiem cytrynowym, Oliwa Z Oliwek Lemon Curd, oraz Tort oliwkowy z twarogiem cytrynowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 218° z półką w środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Migdały Pulse z mąką, cukrem i solą morską do drobnego proszku w robocie kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól MorskaSól Morska
MigdałyMigdały
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
3
Dodać masło i pulsować, aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek z kilkoma małymi (mniej więcej wielkości grochu) grudkami masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
4
Dodać żółtko i olej i pulsować, aż tylko włączone i bardzo miękkie ciasto utworzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
żółtko Jajażółtko Jaja
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
5
Rozprowadzić ciasto równomiernie na dolnej i górnej stronie patelni za pomocą przesuniętej szpatułki. Schłodzić do firmy, o 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
PatelniaPatelnia
6
Piec powłoki aż złoty kolor na całym, o 13 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Przenieść do stojaka do całkowitego ostygnięcia, około 30 minut.
1
Zetrzyj tyle skórki z cytryn, aby odmierzyć 1 łyżkę stołową, a następnie wyciśnij 3/4 szklanki soku z cytryn.
Składniki, których będziesz potrzebować
CytrynaCytryna
SokSok
2
W średnim rondlu ubić skórkę z cytryny i sok, cukier, skrobię kukurydzianą, całe jajka i żółtka i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, stale ubijając. Gotować, ubijając, 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
JajkoJajko
SokSok
CukierCukier
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Zdjąć z ognia i ubić w maśle i oleju, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1
Wlać twaróg cytrynowy do ostudzonej skorupki i schłodzić, aż Zestaw, co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Cukru3 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Cukru
1
* Tart powłoki mogą być wykonane 1 dzień wcześniej i przechowywane, luźno pokryte, w temperaturze pokojowej.•* Zmontowana tarta może być schłodzona do 4 godzin.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn