Tarta z trzema Serkami i ciastem francuskim

Tarta z trzema Serkami i ciastem francuskim
Trzy serowe obfite warzywa i ciasto francuskie tarta może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 50 g tłuszczu, oraz w sumie 729 kalorii. Na 4,83 zł za porcję, ten przepis okładki 49% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Przepis ten zachwycił 287 osób. Jeśli masz gruyère, parmezan, orzeszki piniowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Tarta z ciasta francuskiego ze świeżymi pomidorami i serem, Tarta gruszkowo-Śliwkowa z serem pleśniowym, oraz Czosnek i szczypiorek kozi ser i Pesto ciasto francuskie tarta z rukolą, arbuzem i truskawkowo-balsamiczną mżawką.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°. rozpuść masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Dodać pory. Gotować, mieszając często, aż miękkie i półprzezroczyste, ale nie rumiane, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
3
Dodaj szpinak i chard, i podnieść ogień do wysokiej. Podsmażyć, aż wszystkie zielenie całkowicie zwiędną i cała ciecz wyparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
ZieloniZieloni
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
4
Przełożyć do miski do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Gdy warzywa lekko ostygną, dodaj ricottę, Gruyère, parmezan i orzeszki piniowe i wymieszaj, aby całkowicie połączyć. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
GruyereGruyere
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
ZieloniZieloni
6
Rozwałkuj ciasto na wyłożonej pergaminem blasze do 12-calowego koła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
7
Na wierzchu rozprowadzić mieszankę szpinaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
8
Piec, aż ciasto będzie złote i chrupiące, 15 do 20 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
9
Pokroić w plasterki i podawać.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia67
Magazyn