Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 210 kalorii, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka skorupy pie, galaretka porzeczkowa, sok pomarańczowy, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tarta z kruszonką jagodową z twarogiem bitą śmietaną, Tarta Z Serem Truskawkowym, oraz Tarta Z Serem Truskawkowym.
Instrukcje
1
Rozgrzać piekarnik do 232°. zrobić ciasto crust zgodnie z zaleceniami na polu dla jednej skorupy
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Pieczona skorupa za pomocą 9-calowej patelni z wyjmowanym dnem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
3
Piec 9 do 11 minut lub do lekko rumiane. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
W małej misce, beat twarogu, cukru i likieru z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane i gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
(z Kartonu)
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Rozprowadzić równomiernie w ostudzonej upieczonej skorupie.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
6
Wierzch tarty z jagodami; jagody zmiatać roztopioną galaretką do glazury. Przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny przed podaniem. Przechowywać w lodówce.