Tarta Z Serem Śliwkowym
Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 155 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Jeśli 44 grosze za porcję spada w Twoim budżecie, tarta z serem śliwkowym może być wybitnym Wegetariańskie przepis do wypróbowania. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jeśli masz serek, Skórki ciasto, skórka pomarańczowa, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tarta Śliwkowa Z Kremem Mascarpone, Tarta z kremem śliwkowo-migdałowym, oraz Tarta Śliwkowa z brązowym cukrem krem Mascarpone i orzechami włoskimi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 232°.
Umieścić ciasto skorupa w 9-calowy tart patelni z wyjmowanym dnem lub 9-calowy szklany talerz ciasto. W razie potrzeby przyciąć krawędzie. Obficie nakłuć skórkę widelcem.
Piec około 7 minut lub do bardzo lekko brązowy. Schłodzić na stojaku chłodzącym 5 minut. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 163°.
W międzyczasie, w małej misce, ubić Serek i cukier puder z mikserem elektrycznym na małej prędkości, aż będzie gładka.
Dodać skórkę pomarańczową i jajka; ubijać, aż będą gładkie i dobrze wymieszane.
Rozłóż w częściowo upieczonej skórce. Ułóż pokrojone śliwki na kremowym nadzieniu.
Piec w temperaturze 163° od 25 do 30 minut lub do momentu napełnienia. Schłodzić na stojaku chłodzącym 15 minut. Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę do schłodzenia.
Tuż przed podaniem rozpuścić roztopioną galaretkę na tarcie. Przykryć i przechowywać w lodówce pozostały tarta.