Tarta Z Serem Śliwkowym

Tarta Z Serem Śliwkowym
Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 155 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Jeśli 44 grosze za porcję spada w Twoim budżecie, tarta z serem śliwkowym może być wybitnym Wegetariańskie przepis do wypróbowania. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jeśli masz serek, Skórki ciasto, skórka pomarańczowa, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tarta Śliwkowa Z Kremem Mascarpone, Tarta z kremem śliwkowo-migdałowym, oraz Tarta Śliwkowa z brązowym cukrem krem Mascarpone i orzechami włoskimi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 232°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieścić ciasto skorupa w 9-calowy tart patelni z wyjmowanym dnem lub 9-calowy szklany talerz ciasto. W razie potrzeby przyciąć krawędzie. Obficie nakłuć skórkę widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma TartaForma Tarta
3
Piec około 7 minut lub do bardzo lekko brązowy. Schłodzić na stojaku chłodzącym 5 minut. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
4
W międzyczasie, w małej misce, ubić Serek i cukier puder z mikserem elektrycznym na małej prędkości, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Dodać skórkę pomarańczową i jajka; ubijać, aż będą gładkie i dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
JajkoJajko
6
Rozłóż w częściowo upieczonej skórce. Ułóż pokrojone śliwki na kremowym nadzieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
śliwkaśliwka
7
Piec w temperaturze 163° od 25 do 30 minut lub do momentu napełnienia. Schłodzić na stojaku chłodzącym 15 minut. Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę do schłodzenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
8
Tuż przed podaniem rozpuścić roztopioną galaretkę na tarcie. Przykryć i przechowywać w lodówce pozostały tarta.
Składniki, których będziesz potrzebować
GalaretkaGalaretka
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn