Tarta Z Serem Śliwkowym

Tarta Z Serem Śliwkowym
Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 155 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Jeśli 44 grosze za porcję spada w Twoim budżecie, tarta z serem śliwkowym może być wybitnym Wegetariańskie przepis do wypróbowania. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jeśli masz serek, Skórki ciasto, skórka pomarańczowa, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tarta Śliwkowa Z Kremem Mascarpone, Tarta z kremem śliwkowo-migdałowym, oraz Tarta Śliwkowa z brązowym cukrem krem Mascarpone i orzechami włoskimi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 232°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieścić ciasto skorupa w 9-calowy tart patelni z wyjmowanym dnem lub 9-calowy szklany talerz ciasto. W razie potrzeby przyciąć krawędzie. Obficie nakłuć skórkę widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma TartaForma Tarta
3
Piec około 7 minut lub do bardzo lekko brązowy. Schłodzić na stojaku chłodzącym 5 minut. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
4
W międzyczasie, w małej misce, ubić Serek i cukier puder z mikserem elektrycznym na małej prędkości, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Dodać skórkę pomarańczową i jajka; ubijać, aż będą gładkie i dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
JajkoJajko
6
Rozłóż w częściowo upieczonej skórce. Ułóż pokrojone śliwki na kremowym nadzieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
śliwkaśliwka
7
Piec w temperaturze 163° od 25 do 30 minut lub do momentu napełnienia. Schłodzić na stojaku chłodzącym 15 minut. Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę do schłodzenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
8
Tuż przed podaniem rozpuścić roztopioną galaretkę na tarcie. Przykryć i przechowywać w lodówce pozostały tarta.
Składniki, których będziesz potrzebować
GalaretkaGalaretka
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn