Tarta z rozmarynem figowym i pancettą
Jeśli $5.5 za porcję spada w budżecie, rozmaryn figowy i tarta Pancetta może być spektakularny bezglutenowe przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 2941 kalorii, 60g białka, oraz 178 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Jeśli masz sól morską, bezmleczne skorupy tart, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 41 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Smażone czerwone ziemniaki z pancettą i rozmarynem, Rozmaryn Focaccia farsz z pancettą, oraz Bułeczki Z Rozmarynem-Parmezanem I Pancettą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350ºF.
Rozgrzać olej na małej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i podsmażyć, aż zmiękną.
Dodać pancetta i rozmaryn i gotować, aż prawie chrupiące.
Usuń patelnię z heat.In miska miksera stojącego, zmiksuj ser śmietankowy, sól, pieprz, jajko, mleko kokosowe i napój mleczny.
Wymieszać, aż będzie gładka i nie pozostaną żadne grudki.Złożyć w mieszaninie pancetta.Łyżka mieszaniny do skorupy tart, wypełniając je 3/4 drogi w górę.Nestle 1 kawałek fig, dekoracyjnie do mieszaniny.
Piec przez 30 do 40 minut, lub aż ciasto będzie złoty