Tarta z porem i serem
Jedna porcja zawiera 229 kalorii, 12g białka, oraz 19g tłuszczu. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz żółtko, szczypiorek, gałkę muszkatołową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Tarta Z Kozim Serem I Porem, Tarta z ziemniakami, porem i kozim serem, oraz Tarta ze szpinakiem, porem i kozim serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204° (200C). Wyłożyć dużą blachę do pieczenia papierem do pieczenia.
Masło rozpuścić na średniej patelni na średnim ogniu.
Dodać pory, przykryć, i gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 15 minut lub do miękkości. Super.
W misce wymieszać serek, parmezan, śmietanę, szczypiorek i gałkę muszkatołową. Wymieszać z porami i doprawić solą i pieprzem.
Na lekko posmarowanej mąką powierzchni roboczej zwiń 1 arkusz ciasta w prostokąt o wymiarach 12 9 cali (30 20 cm), a następnie przyciąć 1 cal (2,5 cm) z krótkiego boku.
Umieścić na wyłożonej blasze do pieczenia.
Rozłóż nadzienie na paście, pozostawiając obramowanie w (2 cm).
Umyj granicę z ubitym żółtkiem.
Zwinąć i przyciąć pozostałe ciasto do tego samego rozmiaru. Wyśrodkuj wypełnienie i uszczelnij krawędzie widelcem. Przechowywać w lodówce przez 10 minut.
Umyj wierzch żółtkiem. Używając czubka noża, przebić kilka szczelin w środku tarty. Zdobądź szczyt w krzyżowym wzorze.
Piec przez 30 minut, aż złoty kolor będzie brązowy.
Ostudzić przez 10 minut, następnie pokroić i podawać.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;