Tarta z Mango ze skórką kokosową
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj tarty z Mango ze skórką kokosową. Jedna porcja zawiera 263 kalorie, 3G białka, oraz 16G tłuszczu. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odbierz granulowany cukier, masło, żelatynę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 50 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kremowe batoniki z musem kokosowym Mango z kokosową skórką, Tarta Mango-ananasowa ze skórką z orzechów makadamia, oraz Tarta cytrynowa ze skórką kokosową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Rozłóż kokosa w równej warstwie w talerzu ciasta i tosty w środku piekarnika, mieszając od czasu do czasu, aż złoty, 10 do 12 protokół. (Pozostaw piekarnik włączony do pieczenia Skórki.) Cool coconut do temperatury pokojowej, około 10 minut.
Mieszaj mąkę, kokos, masło, cukier i sól w robocie kuchennym, aż ciasto po prostu zacznie tworzyć kulkę. Nacisnąć ciasto na dolną i górną stronę patelni z mąką palcami, następnie zamrozić do jędrności, około 10 minut.
Piec na patelni na blasze w środku piekarnika na złoty kolor, około 25 minut, następnie całkowicie ostudzić na patelni na stojaku.
Przecier posiekane mango (2 1/2 szklanki) z cukrem, sokiem z limonki i szczyptą soli w robocie kuchennym, aż będzie gładka, około 1 minuty.
Posypać żelatynę ponad 1/4 szklanki przecieru w żaroodpornej misce i odstawić do zmiękczenia 1 minutę. Miskę umieścić na rondlu z gotującą się wodą i mieszać, aż żelatyna się rozpuści.
Wyjąć miskę z ognia i wymieszać z pozostałym przecierem.
Śmietanę ubić w dużej misce mikserem elektrycznym, aż utrzyma sztywne szczyty, a następnie złożyć na przecierie. Ustaw miskę z nadzieniem w większej misce z lodem i zimną wodą i schłodzić, mieszając od czasu do czasu, aż zgęstnieje, 1 do 1 1/2 godziny.
Usuń stronę patelni tart i łyżka napełniania do skorupy, wygładzając górę. Schłodzić, luźno przykryć, aż do napełnienia, co najmniej 8 godzin. Przed podaniem pozostaw w temperaturze pokojowej co najmniej 15 minut, ale nie dłużej niż 30, a następnie rozrzuć pokrojone w kostkę mango na wierzchu tarty, pozostawiając 2-calową granicę wokół krawędzi.