Tarta Z Kremem Orzechowym
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 436 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Mieszanka masła, półsłodka czekolada, kremowe masło orzechowe, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Zdrowsze Lody (Pełnoziarniste Ciasteczka Z Masłem Orzechowym + Lody Bananan Z Masłem Orzechowym), Kremowa Tarta Z Masłem Orzechowym, oraz Tarta Czekoladowo-Orzechowa.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 163°. masło o średnicy 9 cali z wyjmowanym dnem.
Wymieszaj okruchy ciastek i masło w średniej misce, aż utworzą się wilgotne grudki. Naciśnij mieszaninę na dno i na górę przygotowanej patelni.
Piec do zestawu, o 10 protokół. Całkowicie fajne.
Za pomocą miksera elektrycznego, beat twarogu i masła orzechowego w dużej misce, aż będzie gładka. Używając czystych, suchych ubijaków, ubij śmietanę, cukier puder i wanilię, aby uzyskać miękkie szczyty w innej dużej misce.
Połowę bitej śmietany ubić na masę z masłem orzechowym. Wchodzisz w pozostałej mieszaniny bitej śmietany.
Przenieść 3 łyżki nadzienia do małej miski i rezerwy.
Rozłóż pozostałe nadzienie w skorupie.
Roztopić czekoladę w górnej części podwójnego kotła ustawionego na gotującej się wodzie.
Trzepaczka w reserved 3 łyżki nadzienia. Natychmiast przenieść mieszaninę czekolady do worka cukierniczego wyposażonego w gładką końcówkę 1/8 cala. Mieszanka czekolady rurowej w spiralnym nadzieniu na szczycie. Używając małego ostrego noża, zacznij od środka i narysuj końcówkę noża w kierunku krawędzi tarty. Przesuń nóż na 2 cale; zacznij od krawędzi i narysuj końcówkę noża w kierunku środka. Powtórz, aby utworzyć wzór sieci. Chill until cold. (Można dokonać 2 dni wcześniej. Przechowywać w lodówce.)
Tarta pokroić w kliny i podawać na zimno.