Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 436 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Mieszanka masła, półsłodka czekolada, kremowe masło orzechowe, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Zdrowsze Lody (Pełnoziarniste Ciasteczka Z Masłem Orzechowym + Lody Bananan Z Masłem Orzechowym), Kremowa Tarta Z Masłem Orzechowym, oraz Tarta Czekoladowo-Orzechowa.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 163°. masło o średnicy 9 cali z wyjmowanym dnem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Tarta
Piekarnik
2
Wymieszaj okruchy ciastek i masło w średniej misce, aż utworzą się wilgotne grudki. Naciśnij mieszaninę na dno i na górę przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okruchy Ciastek
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Tarta
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Piec do zestawu, o 10 protokół. Całkowicie fajne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
1
Za pomocą miksera elektrycznego, beat twarogu i masła orzechowego w dużej misce, aż będzie gładka. Używając czystych, suchych ubijaków, ubij śmietanę, cukier puder i wanilię, aby uzyskać miękkie szczyty w innej dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Masło Orzechowe
Serek śmietankowy
Wanilia
Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Połowę bitej śmietany ubić na masę z masłem orzechowym. Wchodzisz w pozostałej mieszaniny bitej śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło Orzechowe
Bita śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
3
Przenieść 3 łyżki nadzienia do małej miski i rezerwy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Rozłóż pozostałe nadzienie w skorupie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
5
Roztopić czekoladę w górnej części podwójnego kotła ustawionego na gotującej się wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny Kocioł
6
Trzepaczka w reserved 3 łyżki nadzienia. Natychmiast przenieść mieszaninę czekolady do worka cukierniczego wyposażonego w gładką końcówkę 1/8 cala. Mieszanka czekolady rurowej w spiralnym nadzieniu na szczycie. Używając małego ostrego noża, zacznij od środka i narysuj końcówkę noża w kierunku krawędzi tarty. Przesuń nóż na 2 cale; zacznij od krawędzi i narysuj końcówkę noża w kierunku środka. Powtórz, aby utworzyć wzór sieci. Chill until cold. (Można dokonać 2 dni wcześniej. Przechowywać w lodówce.)