Chrupiące Skrzydełka Z Kurczaka W Piekarniku
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Piec chrupiące skrzydełka kurczaka spróbować. Jedna porcja zawiera 387 kalorii, 24g białka, oraz 28g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje 90 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 2091 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pieprzu, sól czosnkowa, mąka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Najlepsze Pieczone Skrzydełka Z Kurczaka, Chrupiące skrzydełka z kurczaka z masłem Chili-limonkowym, oraz Pieczone skrzydełka z kurczaka al Pastor dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przeciąć skrzydła w stawach.2 Rozgrzej piekarnik do 425 stopni.3 Upewnij się, że skrzydła są rozmrożone i dobrze osusz je ręcznikami papierowymi.4
Mąkę, paprykę, sól czosnkową, pieprz czarny i pieprz cayenne połączyć w plastikowej torbie.5 wstrząsnąć, aby wymieszać składniki i dodać skrzydełka.6 wyłożyć dużą blachę do pieczenia folią uwalniającą i rozpuścić na niej masło. (Ułatwia czyszczenie.).7
Dodać skrzydła do patelni i obrócić do płaszcza.8
Piec przez 30 minut.9 odwrócić skrzydła i piec przez 15 więcej minut lub aż chrupiące i gotowe.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Sparkling Rose, Wino Musujące
Skrzydełka z kurczaka w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Białe mięso jest zazwyczaj w połączeniu z białym winem, aby nie obezwładniać smaku mięsa, więc Chardonnay i sauvignon blanc są bezpiecznymi wyborami. Kurczak przygotowany z sosem pomidorowym lub na pewno sosem z czerwonego wina może i powinien być podawany z czerwonym jak pinot noir. Możesz spróbować od A do Z Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
Od A do Z Chardonnay
The 2010 od A do z Chardonnay otwiera się aromatami białych kwiatów, mandarynki, limonki, pigwy, mokrego kamienia i minerałów, które rozwijają się dalej w gałkę muszkatołową, miód, zielone jabłko z nutami imbiru. Atak minerałów jest jasny, przepyszny i intensywny. Niuansowy środek podniebienia niesie ze sobą smaki, które odzwierciedlają i wzmacniają aromaty. Wykończenie jest długie, czyste, chrupiące i soczyste ze smakami wiciokrzewu, cytrusów i mokrego kamienia. To wino jest przykładem klasycznego Oregon steely Chardonnay. Rok 2010 był wyjątkowym rocznikiem białych win w Oregonie i to wyrafinowane wino terroir driven nie jest wyjątkiem; jasne, pikantne i intensywne będzie dostarczać w ciągu najbliższych 5 lat.