Tarta Z Kremem Kokosowym

Tarta Z Kremem Kokosowym
Tarta z kremem kokosowym może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 380 kalorii, 5G białka, oraz 34g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś śmietanę, dobrze wymieszany krem z kokosa, taki jak coco lópez, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tarta Z Kremem Kokosowym, Tarta Z Kremem Truskawkowo-Kokosowym, oraz Tarta z kremem wiśniowo-kokosowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Pulsuj okruchy ciastek, kokos i masło w maszynce do gotowania, aż kokos zostanie drobno zmielony,a następnie naciśnij równomiernie na dolnej i górnej stronie patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okruchy CiastekOkruchy Ciastek
KokosKokos
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
Forma TartaForma Tarta
3
Piec w środku piekarnika na złoty kolor, około 16 minut, następnie całkowicie ostudzić na patelni na stelażu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
1
Wymieszać razem mleko i skrobię kukurydzianą, aż dobrze się wymieszają.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
MlekoMleko
2
Doprowadzić śmietanę i śmietanę kokosową do wrzenia w ciężkim rondlu na umiarkowanym ogniu, ubijając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem KokosowyKrem Kokosowy
Krem CiężkiKrem Ciężki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Ubić mieszankę skrobi kukurydzianej, a następnie dodać do śmietany w strumieniu, ubijając. Gotuj krem, stale ubijając, 1 minuta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
BudyńBudyń
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Wyjąć z ognia i natychmiast ubić jajka i ekstrakt kokosowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt KokosowyEkstrakt Kokosowy
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Wlać krem do ostudzonej skórki i gładką górę. Krem przykryć okrągłym papierem woskowym (aby zapobiec tworzeniu się skóry) i schłodzić do temperatury pokojowej, około 1 godziny. Chill tarta aż do zestawu, co najmniej 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
1
Ubij śmietanę, śmietanę i cukier mikserem elektrycznym, aż po prostu utrzyma sztywne szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
KremKrem
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2
Usunąć papier woskowy z tarty i rozprowadzić krem równomiernie na tarcie.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
1
* Tarta (bez śmietany) może być schłodzona do 8 godzin (skórka zacznie mięknąć, jeśli dłużej będzie schłodzona). * Tarta może być Polana bitą śmietaną 2 godziny wcześniej i schłodzona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
KremKrem
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn