Tarta Z Kremem Cytrynowym Bez Pieczenia

Tarta Z Kremem Cytrynowym Bez Pieczenia
No-Bake Lemon Cream tarta może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 8. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 459 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 9 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz śmietanę do ubijania, masło, złoty brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 16%, to danie nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Tarta Z Kremem Cytrynowym Bez Pieczenia, No-Bake Mixed Berry Cream Cheese Tart for # SundaySupper, oraz Tarta dyniowa bez pieczenia z bitą śmietaną Klonowo-orzechową.

Instrukcje

1
Stopić 6 łyżek masła na średniej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Ubić brązowym cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Ubijać, aż mieszanina pęcherzyków gęsto, o 2 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Wymieszać w okruchach krakersów; wymieszać 1 minutę. Używając tylnego widelca, naciśnij ciepłą mieszankę okruchów na dnie i w górę boków patelni o średnicy 9 cali z wyjmowanym dnem. Całkowicie chłodna skórka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okruchy KrakersówOkruchy Krakersów
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma TartaForma Tarta
5
Wlać mleko do małego budyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
MlekoMleko
6
Posypać żelatyną.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
7
Odstawić, aż żelatyna zmięknie, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
8
Ubić 1 szklankę cukru, sok z cytryny i skórkę z cytryny w ciężkim rondlu, aby dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
9
Ubij jajka, a następnie pozostałe 4 łyżki masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
10
Ubij na średnim ogniu, aż krem zgęstnieje i po prostu zacznie się gotować, około 5 minut; usuń z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
11
Dodać mieszaninę żelatyny; ubijać, aż żelatyna się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
12
Odstawić, aż zacznie się ustawiać, około 10 minut.
13
Wlać ciepłe nadzienie do skorupy. Schłodzić, aż napełnienie będzie twarde, co najmniej 3 godziny i do 1 dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
14
Ubij śmietanę i pozostałą 1 łyżkę cukru w średniej misce, aż uformują się szczyty. Fajkę lub łyżkę śmietany na tarcie.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
15
Podawać natychmiast lub schłodzić do 4 godzin.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn