Tarta Z Kremem Cytrynowym Bez Pieczenia
No-Bake Lemon Cream tarta może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 8. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 459 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 9 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz śmietanę do ubijania, masło, złoty brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 16%, to danie nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Tarta Z Kremem Cytrynowym Bez Pieczenia, No-Bake Mixed Berry Cream Cheese Tart for # SundaySupper, oraz Tarta dyniowa bez pieczenia z bitą śmietaną Klonowo-orzechową.
Instrukcje
Stopić 6 łyżek masła na średniej patelni na średnim ogniu.
Ubijać, aż mieszanina pęcherzyków gęsto, o 2 protokół.
Wymieszać w okruchach krakersów; wymieszać 1 minutę. Używając tylnego widelca, naciśnij ciepłą mieszankę okruchów na dnie i w górę boków patelni o średnicy 9 cali z wyjmowanym dnem. Całkowicie chłodna skórka.
Wlać mleko do małego budyniu.
Odstawić, aż żelatyna zmięknie, około 15 minut.
Ubić 1 szklankę cukru, sok z cytryny i skórkę z cytryny w ciężkim rondlu, aby dobrze wymieszać.
Ubij jajka, a następnie pozostałe 4 łyżki masła.
Ubij na średnim ogniu, aż krem zgęstnieje i po prostu zacznie się gotować, około 5 minut; usuń z ognia.
Dodać mieszaninę żelatyny; ubijać, aż żelatyna się rozpuści.
Odstawić, aż zacznie się ustawiać, około 10 minut.
Wlać ciepłe nadzienie do skorupy. Schłodzić, aż napełnienie będzie twarde, co najmniej 3 godziny i do 1 dnia.
Ubij śmietanę i pozostałą 1 łyżkę cukru w średniej misce, aż uformują się szczyty. Fajkę lub łyżkę śmietany na tarcie.
Podawać natychmiast lub schłodzić do 4 godzin.