Tarta Z Kozim Serem

Tarta Z Kozim Serem
Tarta z kozim serem to Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 632 kalorie, 16G białka, oraz 52g tłuszczu. Na 2,35 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 41 godzin i 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz czosnkowo-ziołowy kozi ser, lodowatą wodę, sól koszerną i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 34%, co jest raczej złe. Spróbuj Tarta z serem figowym i kozim, Tarta z serem figowym i kozim, oraz Tarta z kozim serem i figami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Na skorupę, umieścić mąkę i 1/4 łyżeczki soli w misce robota kuchennego wyposażonego w stalowe ostrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Pokrój 12 łyżek (1 1/2 patyczka) masła w dużą kostkę, dodaj do miski i pulsuj, aż masło będzie wielkości grochu. Po uruchomieniu maszyny dodaj całą lodowatą wodę na raz i przetwarzaj, aż ciasto stanie się kruche. Nie przerabiaj. Ciasto wylać na obsypaną mąką deskę, zebrać luźno w kulkę, przykryć folią i przechowywać w lodówce przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Rozwałkuj ciasto na dobrze obsypanej mąką desce i dopasuj do 9-calowej patelni z wyjmowanymi bokami, zwijając kołek na górze, aby odciąć nadmiar ciasta. Masło 1 stronie kwadratu z folii aluminiowej i dopasować go, Strona masła w dół, do patelni tart. Wypełnij folię ryżem lub fasolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Groszek Goya®Groszek Goya®
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
5
Piec przez 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Zdjąć fasolę i folię ze skorupki tarty, nakłuć dno widelcem i piec przez kolejne 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
7
Tymczasem, podgrzać pozostałą łyżkę masła w małej patelni i podsmażyć szalotki na małym ogniu przez 5 minut, lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Umieścić kozi ser w misce robota kuchennego i proces, aż kruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
9
Dodać śmietanę, jajka, bazylia, 1/4 łyżeczki soli i pieprz i proces aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
10
Roztrzepać gotowaną szalotkę na dnie skorupy tarty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
11
Wlać mieszankę sera koziego na szalotki, aby wypełnić skorupę (jeśli skorupa się skurczyła, może być resztki nadzienia).
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
12
Piec przez 30 do 40 minut, aż tarta będzie jędrna po wstrząśnięciu, a wierzch lekko rumiany. Pozostawić do ostygnięcia na 10 minut i podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćEkspert
Gotowe W41 hrs, 25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn