Tarta z jabłkami i serem pleśniowym

Tarta z jabłkami i serem pleśniowym
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 64 kalorie. Ten przepis służy 12. Jeśli 22 grosze za porcję mieści się w budżecie, tarta z jabłkami i serem pleśniowym może być doskonałą Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, ser, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Tarta Z Serem Pleśniowym, Tarta z serem pleśniowym i figami, oraz Tarta Z Wołowiną I Serem Pleśniowym.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 232°. dodać ciasto skorupa zgodnie z kierunkiem na polu dla jednej skorupy
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Pieczona skorupa za pomocą 9-calowej patelni z wyjmowanym dnem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma TartaForma Tarta
3
Piec 8 do 10 minut lub do lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Tymczasem, w 8-calowej patelni, roztopić masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodać szalotki; gotować 2 do 4 minut, mieszając od czasu do czasu, aż do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
6
Zdjąć z ognia.
7
Ułóż plastry jabłka w koncentrycznych kręgach w jednej warstwie w skorupie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
8
Masło rozprowadzić na jabłkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
MasłoMasło
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
9
Piec 15 do 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Jabłka posypać orzechami, żurawiną, serem i tymiankiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
SerSer
TymianekTymianek
OrzechyOrzechy
11
Piec około 3 minut dłużej lub aż skorupa będzie złoty kolor. Schłodzić na stojaku chłodzącym 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
12
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
13
Dekoruj cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn