Tarta z jabłkami i serem pleśniowym
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 64 kalorie. Ten przepis służy 12. Jeśli 22 grosze za porcję mieści się w budżecie, tarta z jabłkami i serem pleśniowym może być doskonałą Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, ser, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Tarta Z Serem Pleśniowym, Tarta z serem pleśniowym i figami, oraz Tarta Z Wołowiną I Serem Pleśniowym.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 232°. dodać ciasto skorupa zgodnie z kierunkiem na polu dla jednej skorupy
Pieczona skorupa za pomocą 9-calowej patelni z wyjmowanym dnem.
Piec 8 do 10 minut lub do lekko rumiane.
Tymczasem, w 8-calowej patelni, roztopić masło na średnim ogniu.
Dodać szalotki; gotować 2 do 4 minut, mieszając od czasu do czasu, aż do miękkości.
Ułóż plastry jabłka w koncentrycznych kręgach w jednej warstwie w skorupie.
Masło rozprowadzić na jabłkach.
Jabłka posypać orzechami, żurawiną, serem i tymiankiem.
Piec około 3 minut dłużej lub aż skorupa będzie złoty kolor. Schłodzić na stojaku chłodzącym 10 minut.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.