Tarta z dyni maślanej ze smażoną szałwią

Tarta z dyni maślanej ze smażoną szałwią
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 268 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, oliwę z oliwek, liście szałwii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Makaron z dyni i smażoną szałwią, Frittata z dyni z smażoną szałwią, oraz Makaron z dyni i gorgonzolą Rigatoni ze smażoną szałwią dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 191°. Linia duża obramowana blacha do pieczenia papierem do pieczenia. Delikatnie rozwałkuj 1 arkusz mrożonego ciasta francuskiego, rozmrożony (z opakowania 17,3 uncji) na lekko posypanej mąką powierzchni do kwadratu 10" (wystarczy, aby wyrównać).
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Przenieść na przygotowany arkusz.
3
Ciasto wymieszać z 1 dużą łyżeczką wody.Ułóż dwanaście 1/8 "- grube okrągłyspeeled dyni (wycięte z szyi squasha) overpastry, nakładających się jak neededand pozostawiając 1 / 2" granicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
WodaWoda
4
Umieścić inny arkusz papieru pergaminowego nad dynią. Ustaw kolejną dużą blachę do pieczenia na tarcie. (To będzie obciążać ciasto i parować plastry quash.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Z CiastaCiasto Z Ciasta
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Piec, aż do spodu pastyrozpoczyna się na brązowo, a na wierzchu zaczyna się dmuchać, około 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Usuń górną blachę do pieczenia idiscard górną blachę papieru pergaminowego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
Szczotkuj plastry squasha Z1 łyżką oliwy z oliwek i przyprawąz koszerną solą. Powrót tarta, odkryte, do piekarnika i bakeuntil ciasto jest głębokie złoty brąz i gotowane przez, 25-30minutes dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól KoszernaSól Koszerna
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
W międzyczasie, połączyć 1/4 cuphoney, 1 cienko pokrojone Fresno, jalapeño, lub red Thai chile, I2 łyżki wody w małym rondlu.Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu (dodać kolejną cienko pokrojonąchile, jeśli więcej ciepła jest pożądane).Gotować, aż lekko zgęstnieje iskrupy, około 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Thai ChiliThai Chili
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
9
Ułóż talerz papierowymi ręcznikami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
10
Podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek w małymkilletka, aż dopiero zacznie smażyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
11
Dodaj 12 świeżych sageleaves; smażyć, aż chrupiące, około 30 sekund.
12
Przenieść do papertowels do drenażu.
13
Tarta na plasterki. Ułożyć 1/4 szklanki parmezanu na wierzchu; drizzlewith chile-infused honey.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Papryka ChiliPapryka Chili
MiódMiód
14
Udekoruj smażonymi liśćmi szałwii i kilkoma kawałkami czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia14
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn