Tarta z bitą śmietaną z gorzkiej czekolady i mięty pieprzowej

Tarta z bitą śmietaną z gorzkiej czekolady i mięty pieprzowej
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 57 g tłuszczu, oraz w sumie 754 kalorie. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.62 za porcję. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka czekolady, proszku do pieczenia, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tarta z kremem z ciemnej czekolady i mięty pieprzowej, Tarta z ciemnej czekolady, wiśnie i migdałowa bita śmietana, oraz Gorąca czekolada z bitą śmietaną miętową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zmieszaj pierwsze 4 składniki w procesorze.
2
Dodać masło i wanilię; pokroić za pomocą włączania / wyłączania, aż masło utworzy kawałki wielkości grochu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
MasłoMasło
3
Dodaj mleko i zmiksuj za pomocą włączania/wyłączania, aż mieszanina utworzy małe wilgotne grudki. Zebrać ciasto w piłkę; spłaszczyć na dysku. Owinąć ciasto w plastik; schłodzić 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
MlekoMleko
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
4
Rozwałkuj ciasto między arkuszami pergaminu z mąką do 12-calowej rundy. Naciśnij ciasto na dole iw górę strony 10–calowej średnicy tart pan z wyjmowanym dnem. Złożyć brzegi ciasta i nacisnąć, aby utworzyć grube boki. Używając kciuka, naciśnij ciasto wokół boków, aby przedłużyć skorupę 1/8 cala nad krawędzią patelni. Zamrozić 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma TartaForma Tarta
PatelniaPatelnia
5
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Piec ciasto do brązowego, piercing pęcherzyków widelcem, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Przenieś do szafy; Super.
1
Doprowadzić śmietanę i syrop kukurydziany na wolnym ogniu w średnim rondlu; zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać całą czekoladę; ubijać na gładką masę. Fajne 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Wlać nadzienie do skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
4
Posypać 1/2 szklanki cukierków. Schłodzić do Ustawienia, około 3 godzin. Do przodu
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
5
Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce.
1
Za pomocą miksera elektrycznego, ubić wszystkie składniki w dużej misce do sztywnych szczytów.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Rozłóż 2 szklanki bitej śmietany na nadzieniu, lekko w środku. Łyżka pozostałej bitej śmietany w 1 dolnym rogu dużej plastikowej torebki zamykanej. Skręć u góry; mocno chwyć górę. Za pomocą nożyczek, wyciąć 3/4 cala od wypełnionego rogu, aby utworzyć otwór; torba włączyć tak, że 1 szew twarze do góry. Wymieszaj 2-calowe owale bitej śmietany obok siebie wokół krawędzi tarty. Zrób więcej owali, aby utworzyć drugi pierścień w środku, a następnie zrób owale w środku. Schłodzić co najmniej 30 minut i do 3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
3
Wyjąć tartę z patelni; umieścić na talerzu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Wierzch tarty posypać pozostałą 1 łyżką zmiażdżonych cukierków mięty pieprzowej i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miętowy CrunchMiętowy Crunch
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn