Tarta Z Ajerkoniakiem Żurawinowym

Tarta Z Ajerkoniakiem Żurawinowym
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 355 kalorii. Ten wegetariański przepis służy 10 i kosztuje 88 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać dżem żurawinowy, wanilia, cukier, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Ciasto Żurawinowe Z Ajerkoniakiem, Sernik Z Ajerkoniakiem Żurawinowym, oraz Babeczki Z Ajerkoniakiem-Żurawiną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pulse razem wszystkie składniki skórki w robocie kuchennym tylko do formy ciasta. Nacisnąć ciasto równomiernie na dolną i górną stronę patelni z mąką palcami. Schłodzić skorupę do jędrności, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
3
Wyłożyć skorupę folią i wypełnić ciężarami ciasta, a następnie piec, aż brzeg będzie bladozłoty, 20 do 25 minut. Ostrożnie usunąć folię i ciężarki ciasto i piec powłoki, aż krawędź jest złoty, a dół jest blado złoty, 15 do 20 minut więcej. Całkowicie schłodzić w patelni na stelażu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Obniżyć temperaturę pieca do 149°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
1
W oczyszczonym robocie kuchennym mieszamy serek śmietankowy, Creme fraîche i cukier, aż do uzyskania kremowej konsystencji, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Dodać całe jajka, żółtka, bourbon, wanilię, gałkę muszkatołową i sól i proces do uzyskania gładkiej masy.
Składniki, których będziesz potrzebować
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Roztopić dżem z wodą w małym ciężkim rondlu na umiarkowanie małym ogniu, mieszając do uzyskania gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa
4
Połowę dżemu równomiernie rozprowadzić na dnie skorupy (zachowując pozostały dżem w rondlu).
Składniki, których będziesz potrzebować
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa
5
Pozostaw warstwę dżemu, aż ustawi się, około 5 minut, a następnie delikatnie wlej na nią mieszankę twarogu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
DżemDżem
1
Przykryć krawędź skorupy tarty tarczą lub folią i piec, aż wypełnienie jest ustawione, ale nadal drży lekko w środku, 35 do 40 minut (nadzienie będzie nadal ustawione, gdy ostygnie).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
2
Chłodna tarta całkowicie w patelni na stelażu. Podgrzać pozostały dżem na małym ogniu, mieszając, aż do wylewania, następnie zalać nadzieniem i równomiernie rozprowadzić szpatułką. Tarta Chill, uncovered, aż ostygnie, co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Tuż przed podaniem usuń stronę patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn