Tarta Winogronowa

Tarta Winogronowa
Tarta winogron może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 186 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka żółtek jaj, wanilia, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tarta Ze Świeżych Winogron, Tarta Z Dżemem Winogronowym Concord, oraz Tarta Z Dżemem Winogronowym Concord dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubić żółtka i 1/2 cukru, następnie ubić mąkę i szczyptę soli. Mleko i pozostały cukier wymieszać w ciężkim rondlu i doprowadzić do wrzenia na umiarkowanym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
żółtko Jajażółtko Jaja
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Ubijamy 1/2 gorącego mleka w żółtka, aby ostudzić i ubijamy żółtka do mleka pozostającego na patelni. Doprowadzić krem do wrzenia na umiarkowanym ogniu i gotować, stale ubijając, aż będzie bardzo gęsty.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
żółtko Jajażółtko Jaja
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
PatelniaPatelnia
3
Zdjąć z ognia i wymieszać wanilii i masła, aż włączone. Ostudzić gorącą śmietanę w misce, jej powierzchnię pokrytą masłem z papieru woskowego, aż ostygnie, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do CiastKrem Do Ciast
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
1
Rozgrzej piekarnik do 218°, podczas gdy ciasto krem dreszcze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do CiastKrem Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Otwórz arkusz ciasta francuskiego na lekko posypanej mąką powierzchni i rozwałkuj na prostokąt o wymiarach 14 na 12 cali. Ćwiartka ciasta uformować 4 prostokąty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
RolkaRolka
3
Pędzel 1/3 cala krawędzi lekko wodą i złożyć granice.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
4
Usuń nadmiar mąki i naciśnij granice z tyłu widelca do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
5
Brush graniczy lekko z wodą i posypać cukrem. Nakłucie wnętrza muszli widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
CukierCukier
WodaWoda
6
Piec na dużej blasze do pieczenia w środku piekarnika, aż skorupa będzie złoty kolor, 10 do 15 minut, i przenieść do stojaka. Delikatnie spłaszczyć ciasto francuskie wewnątrz granicy, aby spuścić powietrze i całkowicie ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
7
Połówki i nasiona winogron, jeśli to konieczne. Roztopić galaretkę, mieszając i wrzucić z winogronami do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinogronaWinogrona
GalaretkaGalaretka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Rozprowadź krem w skorupkach szpatułką i udekoruj winogronami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do CiastKrem Do Ciast
WinogronaWinogrona
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
1
* Krem do ciast można przygotować 1 dzień wcześniej i schłodzić.* Skorupki ciasta można piec 4 godziny wcześniej, a następnie schłodzić i przechowywać w temperaturze pokojowej. Jeśli nie robisz z wyprzedzeniem, będziesz chciał upiec ciasto, gdy krem się chłodzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle Do CiastMuszle Do Ciast
Krem Do CiastKrem Do Ciast
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn