Tarta Serowo-Boczkowa
Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 221 kalorii, 22g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Mieszanka gałki muszkatołowej, boczek kanadyjski, twarożek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Tarta Cebulowo-Serowa Bekonowa, Tarta z cebulą, serem i boczkiem, oraz Tarta Quiche z boczkiem i serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W robocie kuchennym lub blenderze, czysty twarożek i jajko 1 minutę lub do bardzo gładkiej.
Przelać do miski, wymieszać z szalotki i dalej 4 składniki (przez pieprz), aż dobrze połączone.
Szczotka dno 9-calowy pie płyty z 1 łyżeczka oleju. Stos 2 arkusze phyllo razem; pędzel z 2 1/2 łyżeczki oleju.
Umieścić w talerzu ciasto z boków wiszących nad. Powtórz z pozostałą Filo i 2 1/2 łyżeczki oleju, naprzemiennie kierunek warstw.
Łyżka mieszanki sera na talerzu pie. Wyciągnij zwis phyllo w około 2 cale dookoła, pozostawiając centrum ciasta odsłonięte.
Wierzch pędzla z pozostałą 1/2 łyżeczki oleju.
Umieść patelnię na blasze do pieczenia i piec 1 godzinę lub aż ser zostanie ustawiony, a krawędzie są lekko rumiane.
Odstawić na 15 minut przed krojeniem.