Tarta Owocowa Z Brązowym Masłem

Tarta Owocowa Z Brązowym Masłem
Tarta owocowa z brązowym masłem zajmuje około 1 godzina i 25 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 565 kalorii, 9g białka, oraz 35g tłuszczu. Ten przepis serwuje 10 i kosztuje 1,01 USD za porcję. Kilka osób naprawdę polubiło ten deser. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. 19 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz pod ręką fasolę, mąkę, ser mascarpone i kilka innych składników, możesz to zrobić. Z łyżką wynik 39%, to danie nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Tarta Owocowa Z Brązowym Masłem, Tarta Z Brązowym Masłem I Żurawiną, oraz Tarta Z Brązowym Masłem Jabłkowym.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Aby zrobić nadzienie: w misce miksera stojącego połącz jajka i cukier i ubijaj z dużą prędkością, aż mieszanina potroi swoją objętość. Ubij mąkę i 2 łyżeczki wanilii. W międzyczasie podgrzej masło na średnim ogniu, aż się zrumieni. Ubij brązowe masło w cieście, zeskrobując wszystkie zrumienione kawałki masła z dna patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Odstaw ciasto na około 20 min.
4
Aby złożyć tartę: Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
5
Za pomocą wałka do ciasta rozwałkuj ciasto francuskie, aż będzie wystarczająco duże, aby wypełnić 10-calową wyjmowaną dolną foremkę do tarty. Wyłóż tartę ciastem, a następnie zadokuj lub szturchnij ciasto widelcem w kilku miejscach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
6
Na wierzchu ciasta ułożyć pergamin i napełnić fasolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
7
Piecz przez około 10 do 12 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
8
Wyjmij z piekarnika i ostudź.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
9
Dodaj skórkę z cytryny do ciasta z brązowym masłem. Gdy skórka ostygnie, dodaj owoce i polej wierzch brązowym masłem. Wróć do piekarnika i piecz przez około 20 minut. Wierzch powinien być lekko sufletowany, a wnętrze będzie ustawione, ale nadal wilgotne. Pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
10
Wymieszaj ser mascarpone z 2 łyżeczkami ekstraktu waniliowego. Przed podaniem posyp łyżką waniliowego mascarpone na każdym kawałku tarty.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Kremowa Sherry, Port i Moscato d ' Asti to świetny wybór na Tart. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Solera Cream Sherry z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Magazyn