Tarta Orzech Miodowy

Tarta Orzech Miodowy
Tarta orzech miodowy to Wegetariańskie deser. Jedna porcja zawiera 685 kalorii, 12g białka, oraz 41 g tłuszczu. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Mieszanka orzechów włoskich, jajko, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Chleb Z Orzecha Miodowego, Tarta Z Miodem Jabłkowym I Masłem Orzechowym, oraz Tarta Z Kozim Serem Z Miodowymi Morelami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mąkę i sól wymieszać w procesorze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
2
Dodać masło; za pomocą zakrętów on / off, przetwarzać, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
3
Dodaj 5 łyżek wody lodowej; proces aż wilgotne grudki tworzą, dodając wodę przez łyżeczki do herbaty, jeśli suche. Zbierz w piłkę; spłaszczyć w Dysku. Owinąć w plastik; odstawić na 1 godzinę (nie chłodzić).
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1
Wymieszać pierwsze 5 składników w średniej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
W innej średniej misce ubić jajka, miód, sok z cytryny i wodę z kwiatu pomarańczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Z Kwiatu PomarańczyWoda Z Kwiatu Pomarańczy
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MiódMiód
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodać mieszaninę jaj do mieszaniny orzechów; mieszać do dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
4
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Rozwałkować skorupę na lekko posypanej mąką powierzchni do 14-calowego okrągłego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
RolkaRolka
6
Przenieś do patelni o średnicy 11 cali z wyjmowanym dnem, umożliwiając przykrycie skórki na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma TartaForma Tarta
PatelniaPatelnia
7
Wlać nadzienie do skorupy, równomiernie rozprowadzając. Wchodzisz krawędzie nad wypełnianiem, plisowanie w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
8
Pędzel z glazurą jajeczną.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
JajkoJajko
9
Piec tarta, aż nadzienie będzie głębokie złociste i prawie ustawione, około 40 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Przenieś do szafy; schłodzić 15 minut. Ostrożnie włóż mały nóż między górną krawędzią skórki i boków patelni w kilku miejscach, aby poluzować tartę. Delikatnie naciskaj na dno tarty, aby uwolnić tartę z boków patelni. Całkowicie fajne. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przykryć folią i przechowywać w temperaturze pokojowej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
11
Tarta pokroić w kliny.
12
* Dostępne w części piekarniczej lub alkoholowej niektórych supermarketów oraz w sklepach monopolowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
AlkoholAlkohol
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn