Tarta mleczno-czekoladowa z skórką precla

Tarta mleczno-czekoladowa z skórką precla
Tarta mleczno-czekoladowa z skórką precla może być właśnie deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 639 kalorii, 6G białka, oraz 46 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.37 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pod ręką ciężką śmietanę, mleczną czekoladę, grubo precle i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Z łyżeczką wynik 23%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Tarta z czekoladą mleczną słodowaną w cieście precla, Ciasto Z Kremem Z Czekolady Mlecznej Z Skórką Z Precla, oraz Czekoladowy Precel Crust Tarta.

Instrukcje

1
W mikserze elektrycznym stojącym wyposażonym w łopatkę, masło ubić z 3/4 szklanki precli i cukru cukierniczego z małą prędkością, aż uzyska kremową konsystencję. Ubić w mące i jajku.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Opakowanie Grubych Precli Połamanych Na KawałkiOpakowanie Grubych Precli Połamanych Na Kawałki
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
2
Dodaj pozostałe 1/2 szklanki precli, mając pewność, aby pozostawić kawałki precla nienaruszone. Spłaszczyć ciasto między 2 arkusze folii i przechowywać w lodówce, aż schłodzone, co najmniej 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Grubych Precli Połamanych Na KawałkiOpakowanie Grubych Precli Połamanych Na Kawałki
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
3
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Rozwałkuj ciasto między arkusze folii do 12-calowej rundy. Obrać górny arkusz i odwrócić ciasto na 10-calowej karbowanej patelni z wyjmowanym dnem. Naciśnij ciasto w rogach i łaty wszelkie łzy. Trim zwisające ciasto i przechowywać w lodówce powłoki przez 30 minut lub do firmy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
5
Wyłóż skorupę papierem do pieczenia i wypełnij ciężarami ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
6
Piec przez około 30 minut, aż prawie gotowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Wyjąć pergamin i masy i piec 10 do 15 minut dłużej, aż skorupa tart jest jędrna; przykryć Brzeg folią, jeśli ciemnieje zbyt mocno.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
8
Niech skorupa ostygnie całkowicie.
9
Umyć roztopioną czekoladę na dnie i na boku i przechowywać w lodówce przez 10 minut, aż zestaw.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
10
W średnim rondlu, doprowadzić śmietanę na wolnym ogniu. Off ciepła, dodać mleczną czekoladę i odstawić na 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada MlecznaCzekolada Mleczna
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
11
Trzepaczka do uzyskania gładkiej konsystencji.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
12
Przenieść nadzienie do miski i ostudzić do temperatury pokojowej, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
13
Wlać nadzienie do skorupy i przechowywać w lodówce, aż Zestaw, co najmniej 4 godziny.
14
Posypać lekko solą morską i pokruszonymi precelkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Grubych Precli Połamanych Na KawałkiOpakowanie Grubych Precli Połamanych Na Kawałki
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
15
Pokroić w kliny, top z crme frache; podawać.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn