Tarta Malinowo-Rabarbarowa

Tarta Malinowo-Rabarbarowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj tarty Malinowo-Rabarbarowej. Ten wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 1,58 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 556 kalorii, 6G białka, oraz 27 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mąki, rabarbar, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Tarta Malinowo-Rabarbarowa, Tarta Z Malinowym Frangipanem, Miodem I Lodami Malinowymi, oraz Tarta Z Rabarbarem.

Instrukcje

1
Piekarnik do 400 F.In Robot kuchenny, Mąkę połączyć, sól i 1 łyżkę cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Dodać masło i pulsować, aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
3
Dodawać zimną wodę, 1 łyżkę stołową na raz i pulsować, aż ciasto zbierze się, ale nadal jest lekko kruche (należy użyć 3 do 4 łyżek łącznie). Ciasto obrócić na lekko posmarowaną mąką powierzchnię i delikatnie zagnieść. Uformuj ciasto na dysk, owinąć w folię i przechowywać w lodówce przez 20 minut.Tymczasem, w dużej misce, połączyć rabarbar, maliny, i 1 szklanka pozostałego cukru; odstawić.Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto na 14-calowe koło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Umieść go w dużej żeliwnej patelni, dzięki czemu ciasto wisi nad krawędzią. Wymieszać z rabarbarem. Złóż krawędź ciasta na owoce (do tworzenia plis). Lekko posmarować wierzch ciasta wodą i posypać pozostałym cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Piec na złoty kolor, 50 do 55 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Ostudzić przez 5 do 10 minut. Pokroić w kliny i podawać z bitą śmietaną lub lodami (jeśli używasz).
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn