Tarta Malinowo-Rabarbarowa

Tarta Malinowo-Rabarbarowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj tarty Malinowo-Rabarbarowej. Ten wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 1,58 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 556 kalorii, 6G białka, oraz 27 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mąki, rabarbar, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Tarta Malinowo-Rabarbarowa, Tarta Z Malinowym Frangipanem, Miodem I Lodami Malinowymi, oraz Tarta Z Rabarbarem.

Instrukcje

1
Piekarnik do 400 F.In Robot kuchenny, Mąkę połączyć, sól i 1 łyżkę cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2
Dodać masło i pulsować, aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
3
Dodawać zimną wodę, 1 łyżkę stołową na raz i pulsować, aż ciasto zbierze się, ale nadal jest lekko kruche (należy użyć 3 do 4 łyżek łącznie). Ciasto obrócić na lekko posmarowaną mąką powierzchnię i delikatnie zagnieść. Uformuj ciasto na dysk, owinąć w folię i przechowywać w lodówce przez 20 minut.Tymczasem, w dużej misce, połączyć rabarbar, maliny, i 1 szklanka pozostałego cukru; odstawić.Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto na 14-calowe koło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Umieść go w dużej żeliwnej patelni, dzięki czemu ciasto wisi nad krawędzią. Wymieszać z rabarbarem. Złóż krawędź ciasta na owoce (do tworzenia plis). Lekko posmarować wierzch ciasta wodą i posypać pozostałym cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Brzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W PlastryBrzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W Plastry
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Piec na złoty kolor, 50 do 55 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
6
Ostudzić przez 5 do 10 minut. Pokroić w kliny i podawać z bitą śmietaną lub lodami (jeśli używasz).
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn