Tarta Limonkowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj tarty z limonką. Jedna porcja zawiera 321 kalorii, 2G białka, oraz 18g tłuszczu. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 68 centów za porcję. Jeśli masz masło, cukier, okruchy krakersów graham i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Najlepsza Tarta Limonkowa, Key Lime Tarta, oraz Key Lime Tarta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć okruchy krakersów, cukier i masło; naciśnij na dole i w górę po bokach 9-in. talerz ciasta.
Piec w temperaturze 350° przez 12-15 minut lub do lekko rumiane. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
W rondlu połącz cukier i skrobię kukurydzianą. Stopniowo ubij śmietanę i sok z limonki, aż będzie gładka.
Dodać masło. Gotować i mieszać na średnim ogniu; stopniowo doprowadzić do wrzenia. Gotować przez 1 minutę.
Zdjąć z ognia; wymieszać ze skórką z limonki. Schłodzić do temperatury pokojowej; złożyć w kwaśnej śmietanie.
W małej miseczce ubijamy śmietanę, cukier cukierniczy i wanilię, aż uformują się sztywne szczyty.
Rozłóż nadzienie. Schłodzić przez 4 godziny lub aż będzie gotowy do podania.