Tarta Kokosowa
Tarta kokosowa może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 231 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 51 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz kokosa, żółtko jaja, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tarta kokosowa, Tarta Migdałowo-Kokosowa, oraz Tarta Z Kremem Kokosowym.
Instrukcje
Rozwałkuj ciasto na 13-calową okrągłą na lekko posypanej mąką powierzchni za pomocą lekko posypanego mąką wałka do ciasta,a następnie włóż do patelni. Przyciąć nadmiar ciasta. Schłodzić do firmy, o 30 minut.
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 191° z półką w środku.
Lekko nakłuć dno skorupy widelcem, następnie ułóż folię i napełnij ciężarami ciasta.
Piec, aż krawędź będzie blady złoty i strona jest ustawiona, 20 do 30 protokół. Ostrożnie wyjąć ciężarki i folię i piec powłoki do głębokiego złota na całym, 10 do 18 protokół więcej.
W dużej misce ubić mleko, jajka, żółtko, cukier i sól, a następnie wymieszać z kokosem.
Wlać nadzienie do skorupy gorącej tarty i równomiernie rozprowadzić widelcem.
Piec, aż top będzie złoty, o 35 protokół. Schłodzić w patelni na stojaku 5 minut, następnie usunąć stronę patelni i ostudzić tartę do temperatury pokojowej, około 2 godzin.
* Tarta skorupa może być pieczona 1 dzień wcześniej i przechowywana, owinięta folią, w temperaturze pokojowej.* Tarta jest najlepsza w dniu, w którym jest pieczona, ale może być upieczona 1 dzień wcześniej i schłodzona (raz ostygnie), luźno przykryta folią. Podgrzać w piekarniku 177°, odkryte, aż ciasto jest chrupiące, 10 do 15 protokół.